2777
2789
عنوان

تو رو خدا زوووووود بیاد،به کمکتون نیاز دارم شدیییید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست
تهران

دکتر اردستانی

02635800

به این شماره زنگ میزنید میگید یه وقت واسه ی دکتر اردستانی میخوام از نزدیکانشون بهم معرفی کردن این شماره ی کلینیک کرجه آدرس و هم از خودشون بگیرید از لحاظ کارشون خیالتون راحت بهترین دکتره

با عشق تنفس هم یک حادثه ی تازه ست/در قصه ی ما چیزی تکرار نخواهد شد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر اردستانی 02635800 به این شماره زنگ میزنید میگید یه وقت واسه ی دکتر اردستانی میخوام از نزدیکان ...

ممنون عزیزم

چند ساله از عملتون میگذره؟

مشکلی نداشتید از بعد عمل تا الان؟استفاده از قطره ای،چیزی؟خشکی و سوزش چشم و...

چرا کلینیک نور نمیرین

خب چجوری اعتماد کنم،کدومش خوبه

تعدادشون زیاده

از طرفی باید مطمئن شم و کارشون رو ببینم،بعضی دکترا معروفن ولی خیلیا از عمل چشمشون پیش اونها راضی نیستن

شما کسی رو سراغ دارید اونجا عمل کرده باشه؟

ممنون عزیزم چند ساله از عملتون میگذره؟ مشکلی نداشتید از بعد عمل تا الان؟استفاده از قطره ای،چیزی؟خش ...

نه اصلا مشکلی نداشتیم نه من نه خانواده م.

قطره که طبیعیه باید استفاده کرد بعد از عمل چندتا قطره که فقط تا دو سه روز باید استفاده میکردیم و تمام و قطره ی اشک مصنوعی که روزای اول بعد از عمل روزی چندین بار باید استفاده میکردیم و بعد از چند وقت هم فقط وقتی حس کردیم چشممون نیاز داره.اینکه چشم بعضی وقتا بعد از عمل احساس خشکی کنه طبیعیه اما خشکی دائمی خوب نیست که واسه ماها اتفاق نیفتاد.کارشون حرف نداره اگه از مریضای دیگه ش هم پرس و جو کنید بهتون میگن. واسه خاله م که یه عمل کاملا غیر ممکن رو انجام داد همه جا میگفتن ممکن نیست خودشم حتی میگفت خیلی خیلی سخته اما انجامش داد چون خالم جوونه تو جوونی دوتا چشماشو عمل آب مروارید کرده قرنیه ش خیلی نازک شده بود امکان عمل لازک وجود نداشت خاله ی منم کاملا دیدش ضعیف شده بود واسه نزدیک باید یه عینک میزد که با اون دور و نمیدید واسه دور یه عینکه دیگه که اونوقت دیگه نزدیک و نمیدید داشت روانی میشد از عمل آب مروارید تا لازکش 2ماه طول کشید تو این دوماه داشت دیوونه میشد اما دکتر گفت که واسش انجام میده و دوباره دیدشو بهش برگردوند هنوزم به جون دکتر دعا میکنه

با عشق تنفس هم یک حادثه ی تازه ست/در قصه ی ما چیزی تکرار نخواهد شد❤