2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا ترکید. گفتم چه شرابی خوبه سبکه و میخوام بگیرم برای اوالین با تجربه کنم. نمیدونم چرا ترکید&nbs ...

اگه سبک باشه که فکرنکنم شراب سبک باشه چون درکل عقل رو زائل میکنه آبمیوه گازدار هم خیلی خوشمزه هم واسه سلانتی خوبه.

حرفا میزنیا تاپیک نماز شب بزن اگه ترکید اونوقت بیا اعتراض کن مملکت اسلامی😒گیساتم بکن تو😑

عزیزم من هر چیزی هم دم تجربه کردم‌ یبار. دلم خواست یبار تجربه کنم. همین. کاری نکردم منم .....

نه چرا ترکید. گفتم چه شرابی خوبه سبکه و میخوام بگیرم برای اوالین با تجربه کنم. نمیدونم چرا ترکید&nbs ...

با موازین سایت همخوانی نداشته دیگه قربونت برم اینجا فکر نمیکنم جواب بگیری اکثرا مامانن و فازشون یه چیز دیگس به شوهرت بگو خودش میدونه حتما من که کلا تو این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم. بهت تو اون تاپیکم پیشنهاد دادم با ساندیس انگور شروع کنی😂😂😂😂😂