2777
2789
عنوان

جشن طلاق

353 بازدید | 17 پست

به نظرتون کار خوبیه ?

شاید یه روز توافقی جدا بشین ?

خدا نخواسته شما باشید انجام میدین ?

من باشم توی مکان عروسیم برگزار میکنم 

فکر شغلی کردین ?

لطفا احساسی جواب ندید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی که چی؟ طلاق منفورترین حلال خداست . چه جشنی چه کشکی. لابد باهمم میرقصن😩😷😥

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا این سوالو می پرسین میخواین از همسرتون جدا بشین؟ خدای نکرده 

به قول معروف انسان خواهد مرد 

این مساله هم واسه هر کسی احتمالش هست بدانم بهتر از ندانم هست 

من به خیلی از مسایل دور از ذهن فکر میکنم 

به قول معروف انسان خواهد مرد  این مساله هم واسه هر کسی احتمالش هست بدانم بهتر از ندانم هست&nbs ...

به نظرم به این جور مسائل اصلا فکر نکنید

آدم به چیزی فکر میکنه که ارزش فکر کردن داره

همه موضوعات جهان تموم شد فقط باید به جشن طلاق فکر کنید؟

به آرامش وعاشقانه هاتون فکر کنید لطفا

من شیعم،حیدر آقامه  

ادم با حس نفرت طلاق میگیره ازشوهرش این که دیگه جشن نمیخواد که

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همون كه راحت شدي كافيه ،پول جشن رو كي ميخواد بده ؟؟؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

چه مسخره

ادم بیاد وقت و پول و آبروی خودشو تلف کنه 

چیه میخواد بگه ناراحت نیست از جدا شدنش

اتفاقا این ادمایی که این کارارو میکنن از طلاق و جداییشون خیلی سوختن

میخوان عادی جلوه بدن

منکه یک ثانیه هم بهش فکر نمیکنم

من که زندگی و همسرم خیلی دوست دارم ، ولی فکر نمیکنم جشن عاقلانه ای باشه،، شاید از لحاظ اینکه از یک سری دردسرها راحت شدی و از دست طرف مقابلت راحت شدی خوشحال باشی اونم نه خوشحالی درونی فقط خوشحالی روانی ،ولی انقدر برای سالهای از دست رفته عمرت ناراحتی که جشن و پایکوبی معنی نداره، در هر صورت تو صاحب یک زندگی شکست خورده ای(قسمت ازدواجش میگم،وگرنه ممکنه بهترین دکتر مهندس یا غیره باشی خیلی هم موفق باشی) حتی اگر خودت کوچکترین نقشی نداشته باشی