2777
2789
نه یعنی نمیدونم بخدا خودمم گیجم میخوای برات تعریف کنم ماجرامونو تو قضاوت کنی؟؟؟ 

بتعریف 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتعریف 

میدونی من ۱۵ سالم بود باهم اتفاقی رفتیم سفر (سفر زیارتی) من اونجا واقعا عاشقش شدم ولی به خاطر شرایط خانوادگیم و مذهبی بودن خانواده توی دلم نگه داشتم ( ما اشنای دوریم باهم) برگشتیم من هرکار کردم فراموشم نشد هربار میدیدمش اصن انگار بیشتر عاشقش میشدم ولی خوب اصلا باهم صحبتی نداشتیم تا اینکه نمیدونم کدوم ادم از خدا بی خبر ۶ ماه پیش به گوشش رسونده من دوسش دارم ولی الانم ری اکشن خاصی نداشته از وقتی فهمیده ۴ بار دیدمش دفعه اول کلی هول کرد حتی با بابامم نفهمید چجوری سلام احوال پرسی کرد اصن گیج بهم نگاه میکرد بعدم خورد تو اینه ماشینش دویید رفت ، دفعه بعدی با مامانم بودم مامان اونم بود اومد مارو دید اصن به تته پته افتاد 😐 اونجام خورد تو نرده رفت 😐 این دوبار اخرم با دوستم بودم دیدمون بار اول که دوستم میگفت بخدا خودم دیدم از تو شیشه مغازه نگاهت میکرده بار اخرم از در خونشون اومد بیرون منو دید من پشتمو کردم بهش بعد دوستم میکفت تعجب کرده بعدم دور زد اومد مماس با من رد شد من که نگاه نکردم ولی میگفت نگاه کرده