2777
2789
حتما یه دوره کلومیفن خوردی با آمپولاش حالا دوره لتروزوله منکه فک نکنم چیزی بشه لیشالله که خبره بخو ...

هیچی قرص نخوردم کلومفین چیه؟؟

لتروزول هم از نت پیدا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دکتر بهت چی گفته؟چه مشکلی داری؟اینو که بهت گفته که

نه بابا دکتر هیچی دارو نداده اینو میخوام سرخود بخورم...تخمدانم هیچ مشکلی نداره ولی گفت دوباره بیا فردا تو مطبم تا دارو بنویسم

[QUOTE=68233808]نه بابا دکتر هیچی دارو نداده اینو میخوام سرخود بخورم...تخمدانم هیچ مشکلی نداره ولی گفت دوباره بیا فر ...[/QUOTEسونوی واژینال انجام داد دکترت؟؟؟اگه نداری نخور خطرناکه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید.  
چرا مدام دکترتو عوض میکنی؟ برو پیش یه متخصص نازایی فقط اونا میفهمن با سونوی واژینال

رفتم سونو هم دادم مشکل نبود...فقط میگن بیا مطب تاحالانزدیک12بار رفتم هربار نزدیک60تومن فقط ویزیت

رفتم سونو هم دادم مشکل نبود...فقط میگن بیا مطب تاحالانزدیک12بار رفتم هربار نزدیک60تومن فقط ویزیت

سونوی داخلی انجام دادی؟

آخه من تو سونوی معمولی گفت سالمی

وا چرا هیچی نمیگی؟ اگه واست مهم نبود چرا تاپیک زدی بگو کدوم شهری؟سونو کردی؟؟؟

اصفهانم...این سوالای متفرقه ی شما چه چیزی رو حل میکنه؟؟

گفتم تو پیامام بله سونو کردم

اصفهانم...این سوالای متفرقه ی شما چه چیزی رو حل میکنه؟؟ گفتم تو پیامام بله سونو کردم

عزیزم متفرقه چیه؟

میخواستم ببینم اگه تو شهر منی که دکتر بهت معرفی کنم

آخه اگه سونوی داخلی انجامدادیو هیچیت نیست نخور خطرناکه