2777
2789
عنوان

چطور میشه از حرفای دیگران چشم پوشی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 43 پست
اون لحظه اگه امکانش هست جوابشو محترمانه داد که ادم باید جواب بده.ولی برای کسی که نمیتونه جواب بده و ...

مثلا من دو سال پشت کنکور بودم هفده کیلو چاق شدم داداشم هی میگ شرک غول سبز مهربان هی اذیتم میکنه منم قهر میکنم میرم تو اتاقم آخرشم من آدم بده میشم کلی دلمو میشکونه ☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من دو سال پشت کنکور بودم هفده کیلو چاق شدم داداشم هی میگ شرک غول سبز مهربان هی اذیتم میکنه منم ...

یعنی واقعا جوابشو نمیدی و با سکوت میری تو اتاق؟

با خدا باش پادشاهی کن .....
مثلا من دو سال پشت کنکور بودم هفده کیلو چاق شدم داداشم هی میگ شرک غول سبز مهربان هی اذیتم میکنه منم ...

من بودم تا جایی که میخورد میزدمش هااااا

💫ما هیچ ما نگاه💫

منم حرف دیگران نهایتا نیم ساعت اذیتم میکنه، ببخشید مگه روان و اعصابم و از سر راه آوردم به حرفهای صد من یه غاز دیگران اهمیت بدم، شخصیت و اهمیت هر کس اندازه اون کلماتی که از دهنش در میاد، وقتی برات حرفاشون مهم یعنی اون آدم تو ذهن شما خیلی بزرگ و مهم

وقتی بدونی دیگران چه رنجی میکشن از رفتار شما اونوقت بهتر میشید

من نمونش..یک آدم زود رنج وحشتناککک..حالا شوهرم به همه چیم حساس شده..اخم میکنم میگه چته من چیزی گفتم؟؟کسی ناراحتت کرده؟؟یا همیشه باید با این جور آدما یک جوری صحبت کرد که به منظور نگیرن دلخورشن..خیلی بده چون شوهرمم داره شبیه میشه😔😔زندگی با یک آدم زود رنج مثه بمب ساعتی هرلحظه امکان ناراحتی و دلخورب و دعوا هست..البته اینم بگم مقصر اونم هست مظلوم داستان اون نیست

من کلا از همنشینی با تعدادی از افراد فامیل چنان دچار رنج و عذاب میشم که اگه ترک صله رحم گناه نبود هرگز باهاشون رفت و امد نمی کردم. یعنی قرص اعصابن ها . باور کنین یک بار هم در سال ببینم باز حرف هاشون برای کل سال ازار دهنده هست.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.