2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا شنیدم ناباروری میاره ولی تو نت چیزی راجبش نبود

شايعه است

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
بچه ی خوبیه فقط اگه به عنوان حیوون خونگی انتخابش کردی دیگه نخواه ولش کن چون نمیره

میخام برم ماه دیگه یه سوپرفلت گارفیلدی بگیرم امشب رفتم دیدم خیلی دلم‌رفته چند سال میخام بگیرم امشب اقدام کردم

بنظر من مهمترين نکته اينه که همخونه هات مشکلى با حضورش, موهاش که همه جا ميريزه, خاکش که به پاهاش ميچسبه و جاهاى مختلف خونه ميره نداشته باشن

و از پس هزينه هاش بر بياى

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
میخام برم ماه دیگه یه سوپرفلت گارفیلدی بگیرم امشب رفتم دیدم خیلی دلم‌رفته چند سال میخام بگیرم امشب ا ...

بابا تو همین خیابونا هم گربه خوشگل و پشمالو پیدا میشه الکی پولتو هدر نده به نظرم

بايد خيلى واقع بين باشى به ديد عروسک بهش نگاه نکنى وگرنه سر يک ماه ميخواى از دستش خلاص بشى

جايى که ميخواى دستشويى اش رو بذارى از قبل تعيين کن ببين جاى مناسبى داريد, خاک از توى دستشويى ميپاشه اطراف بايد تميز کردنش راحت باشه, جلوى چشم نباشه, به محل خواب نزديک نباشه چون صداى کنار زدن خاک بلنده ادم رو بيدار ميکنه, در معرض نور و گرما نباشه تابستونها زود بو ميگيره, تهويه داشته باشه, هميشه براى گربه قابل دسترس باشه يعنى 24 ساعت درش باز باشه

بايد خيلى واقع بين باشى به ديد عروسک بهش نگاه نکنى وگرنه سر يک ماه ميخواى از دستش خلاص بشى

نه خیلی دوست دارم چند سال دنبالشم بیشتر از خودم همسرم دوست داره.گربه میبینیم دلمون ضعف میره

بخاطر گربه دوستش هر هفته میریم خونش فقط ببینیمش خخخ