2777
2789
عنوان

مامان بی تجربه

69 بازدید | 9 پست

دوستای گلم کسی میدونهداد زدن بچه دلیلش چی میتونه باشه پسر چهارماهه دارم که همش گریه میکنه وقتی هم ک گریه نمیکنه همش دادوفریادو ناله میکنه انگار چیزی میخوادبگه یا داره درد میکشه دیگه دارم دق میکنم کمکم کنید

از وقتی پاتو زندگیم گذاشتی زنده بودن برام معنا پیدا کرده دوستت دارم میکائیلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما جاییش درد میکنه.یا نفخ اینا داره اذیت میشه

نه نفخ نداره ینی چیزی اذیتش میکنه

من متاهلم ولی فعلا تجربه ی بچه داری ندارم.ولی چای نبات دم کن خودت بخور.حوله ای ،شالی چیزی گرم کن بذارروشکم پسرت ان شاءالله خوب میشه عزیزم نگران نباش همه ی بچه ها اذیت میکنن.

یذره پشت گوش شو آروم ماساژ بده شاید گوش درد داره.یه چیزی هست داروخانه میفروشن فک کنم ویکس هست اسمش واسه پشت گوش نوزاد یذره میمالن به دست بعد پشت گوش شو ماساژ میدن که خوب میشه.اگه داری شب در میون یا هرشب استفاده کن نداشتیم حتما بخر چون خیلی خوبه

یذره پشت گوش شو آروم ماساژ بده شاید گوش درد داره.یه چیزی هست داروخانه میفروشن فک کنم ویکس هست اسمش و ...

ممنون از راهنماییتون ببخشید دیشب پسرم گریه میکرد نتونستم انلاین باشم