2777
2789
وای تورو خدا انگیزتون از اینکار چیه؟ پارس ۹۰ تومنه شما یعنی تا ۳ماه پیش با این پول میتونستی سه تا پا ...

سه ماه پیش میشد ۳تاپارس خرید ۹۰تومن؟؟ یکسال پیش پرشیا نو رو ۴۰ خریدیم!!!

بعدشم من اصلا از شرایط ثبت نام خبر ندارم میخواستم اینجا متوجه بشم ک قضیه چیه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه نمیدونی برای ماشین خریدن باید با کارشناسان اقتصادی نی نی سایت هماهنگ کنی 

اونایی که ماشین دارن و میگن تو نخر جور دولتو تو بکش. 

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی همه از شما راضی هستند، بدونید که شما منافقید 🍃 
حقمونه# هرچی سرمون میاد🤦‍♀️

واقعا حقمونه. فقط بلدیم راه بیفتیم تو تاپیکا هشتگ بزاریم و ادعای فرهیختگی کنیم!!

بدون اینکه سوال منو بفهمی!!

دارم میگم اصلا خبرندارم شرایط چیه و قضیه از چه قراره!!

وگرنه تاپیک نمیزدم خانومه فهمیـده  

سه ماه پیش میشد ۳تاپارس خرید ۹۰تومن؟؟ یکسال پیش پرشیا نو رو ۴۰ خریدیم!!! بعدشم من اصلا از شرایط ثبت ...

عزیزم کلا ماشینهای ثبت نامی هیچوقت به صرفه نبوده با شرایطه فعلی و قیمتهای نجومیه ماشینهای داغون قطعا بازم به صرفه نیست بلکه ظلمه به خودت و دیگران و پوله هنگفتیه توی جیبه مسئولینه مفتخور، باز خودت میدونی اگه لازم میدونی ثبت نام کن شرایطشم میتونی توی نت سرچ کنی و ببینی

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
واقعا حقمونه. فقط بلدیم راه بیفتیم تو تاپیکا هشتگ بزاریم و ادعای فرهیختگی کنیم!! بدون اینکه سوال من ...

هشتگ؟

نه رو حرفمم هستم پولشم داشته باشم دنبال دلالی و خراب کردن بازار نیستم

به جون فروشگاهها هم نیوفتادم مثل بعضیاتون

شعورم میرسه الان وضعیت خرید نیست

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
هشتگ؟ نه رو حرفمم هستم پولشم داشته باشم دنبال دلالی و خراب کردن بازار نیستم به جون فروشگاهها هم نی ...

آفرین ب تو. خب حالا به من چه؟؟

اصن مگه میدونی من چه جور آدمی ام یا چیکارمیکنم و نمیکنم؟؟

اگه شعورت میرسید که ندیده و نشناخته با یه سوال شروع نمیکردی ب شعار دادن..

آفرین ب تو. خب حالا به من چه؟؟ اصن مگه میدونی من چه جور آدمی ام یا چیکارمیکنم و نمیکنم؟؟ اگه شعورت ...

ببین عزیزم جبهه نگیر

من منظورم شخص تو نبود 

دعوا که نداریم دوستیم اینجا باهم

قبل این تاپیک یه سایت دیگه بودم همه داشتن سرودست میشکوندن واسه ثبت‌نام!

خب به نظرت کارشون درسته تو این وضعیت فدات شم؟

دوست ندارم کسی بی‌جهت ناراحت بشه ازم .. ولی باور کن این پیش‌خریدا اخرش دودش تو چشم همه‌مون میره

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم