2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من مشهدم

ببم چقد میخری اونجا تعدادزیادشو؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
خیلیی بده دیگه.حالا فعلا استفاده کن بعدا پوشکو یه مارک دیگه بخر

بعدا ی فکر دیگه دارم شرت دکمه ای میگیرم و پوشک ساده میزارم 

الان چون لا پاش باز میشه زیاد کوچیکه بجم ولی بعدا اینمارو میکنم حداقل برای تو خونه 

از این پوشک بزرگا با شورت دکمه ای

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
ببم اصن قابل مقایسه با پمپرز نیس  درجه پایین ترین پوشک ببم هست و ممکنه بچت بش حساسیت پیدا کنه ...

پس همون پمپرز میگیرم.چون بچم میدونم حساسیت داره.ممنون

عزیزم اگر پمپرز یا پریما استفادهکردی دیگه هیچ پوشکی رو خوب نمیدونی

مولفیکس،مرسی،مای بیبی ،بارلی،او بیبی، و تمام پوشکهای دیگه رو امتحان کردم افتضاح هستن،دوباره بعد یک ماه همون پمپرز رو گرفتم،اونا خیلیییی ضخیم هستن و واقعا بچه اذیت میشه،پوشک باید سبک و نرم و راحت باشه،بقیه اصلا خوب نیستن مخصوصا مای بیبی که افتضاست،