2777
2789
عنوان

چجوری باید باهاش کنار بیام؟

293 بازدید | 10 پست

من یع ساله که نامزد کردم قبلا هم گفتم پدر و مادرم راضی نبودن بخاطر خیلی چیزا یکی شغلش که ثابت نبود یکی وضع متوسط اقتصادیش یکی اخلاقش که گاهی وقتا تند میشد و متاسفانه خونوادم فقط تندیشو میدیدن و سن کم من ، خلاصه بگذریم اونقدری هردومون پافشاری کردیم ک راضی شدن ولی فقط درحدی ک اسمامون روی هم باشه و‌نه بیشتر بخاطر درس و مدرسه ی من چند ماه بعد یه مشکلی واسه نامزدم پیش اومد و فهمیدیم که یه نوع سرطان خون خفیف توی بدنشه ، خلاصه بگذریم و اون حساس شد حساس ب رفتارای من که خداشاهده یه ذره هم تغییر نکرده بود حساس ب حرفام ک مبادا از روی دلسوزی باشه و واقعا نبود ، من قبل از اون دوتا خاستگار دیگه هم داشتم اما با اینکه اونا شرایطشون میتونست خیلی بهتر از نامزدم هم باشه حتی بهشون فکرم نکردم چون دوسش داشتم با تموم وجودم ، حالا اونایی ک ازشون تعریف کردم گاهی میان خونه ی ما و یا ما توی مهمونی همو میبینیم چون با هم آشناییم و یکیشون ک اصلا فامیلمونه و نامزدم بهونه گیریاش شروع میشه...

با اینکه من بخاطرش اونارو‌پس زدمو جلوشون جز با چادر ظاهر نمیشم و جواب سلامشونم بزور میدم چون میدونم اون حساسه...پیش میاد ک بیخوددعوا کنیم و اون بگه اره تو ک با فلانی خوشبخت میشدی و‌پاسوز من شدی و هنوزم دیر نشده و از این دست حرفایی ک فقط از روی غرور ب زبون میاره و میدونم ک بعد از گفتن اون حرفا و قهر کردنش چی بهش میگذره:(نمیدونم واقعا چجوری باید دلشو قرص کنم من تموم‌محبت و توجهمو‌واسش میزارم ولی نمیدونم چرا بازم این حرفا پیش میاد:(

دختر خودتو. حیفه این نامزدت نکن. الان مریصه میگی حساسه و این حرفارو میزنه. فردا پس فردا زنه عقدیش شدی بردت سره خونه خودش. نمیزاره با مادرت اینا بری بیای به خاطره همین خاستگارات یا مهمونیا نمیزاره بری میگه اونام هستن ک میخای بری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااین کاراشتباه چیزای قبل ازدواجومیریدبه همسرمیگید....شوهرمنم چندموردگفته که مامن وباباش مدنظرداشتن واسه ازدواج..میبینمشون بی دلیل حساس میشم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

فشار عصبی زیاد داره

ولی خوب من بودم اگه اینجوری حرف می زد همونجا تمومش می کردن 

کسی که قدر محبتت رو ندونه باید تکلیفت رو باهاش روشن کنی مخصوصا اگه فقط در حد نامزدین و جلوتر نرفتین

والا منم. با نامزدت موافقم چی داره که داری پاسوزش میشی 

چرا اینجوری میگی بالاخره ادمه مگه دست خودش بوده که این مریضیا گرفته اگه خدایی نکرده جای نامزدش خودش این بلا سرش میومد دوست داشت نامزدش ولش کنه به بهونه این که حیف میشه و پاسوز کسی نمونه 

پیش خودش ناراحته که نتونسته بیشتر خوشبختت کنه. هروقت اینطوری میگه بگو من دوست داشتم تو رو انتخاب کنم تو فضول نباش. اینجوری بیشتر خوشحالم.

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

ترکش نکنیا چون خداجواب دلشکسته رومیده اینوگفتم ک حرف بقیه روگوش نکنی...واینکه متعادل باش ن خییلی محبت کن ک شک کنه ن سردباش وبهش بگواگه نمیخاستیش خیلی راحت ترکش میکردی بگواگه منم خدایی نکرده دچارهمچین چیزی میشدم این رفتارارومیکردی؟بگواینجورحرف زدنت بیشتردیوونم میکنه وناراحت میشم 

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

اینم بخاطر مریضه خیلی حساس شده بالاخره هرکیم بود این رفتارا دور از ذهن نبود . اینجور ادما زود بهونه گیر عصبی پرخاشگر میشن فقط بخاطر شرایطشونه انشالا خوبتر که شدن اخلاقشون بهترم میشه اینا رو الکی نمیگم از اقوام های دورمون اینجوری بودن بعد که بهتر شدن تغییر کردن