2777
2789
عنوان

مادراي عزيز ميشه لطفا بياين

140 بازدید | 29 پست

دختر من ٢٥ماهشه غذا نميخوره از دست عمش غذا ميخوره قبلا چند بار پيش عمه اش گذاشتمش

ديروز ساعت ١رفت ساعت ٥ك رفتم بيارمش بدو بدو اومد تو بغلم شروع ب گريه كردن كرد 

عمش گفت خوابش مياد بخوابون منم سعي كردم بخوابونم اما اصلا فقط ميگفت منو راه ببر ميگذاشتم زمين گريه ميكرد يا حتي رو پاهام

اوردمش خونه خودمون هم همينجوري بود تا ٨ك باباش اومد اروم بود در صورتي ك ما كنارش بوديم

ساعت ١٢خوابوندمش تا نيم ساعت خوب بود ي بند تو خواب ناله ميكرد گريه من و شوهرم راه ميبردم

از خواب صبح بيدار شد تا ب الان ي بند گريه ميكرد وسيله پرتاب ميكرد اصلا اينجوري نبود تورو خدا اگه تجربه داريد بگيد أنگار ترسيده

ببخشيد طولاني شد ميخاستم كامل توضيح بدم

خوب میخواستین بپرسین اتفاقی نیفتاده که ترسیده باشه؟؟؟ زمین نخورده باشه؟؟؟😭

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم نمی تونید غیرمستقیم از عمه بپرسید چیزی شده یا نه در نبود شما

همون موقع ك اوردمش بالا بعد ي ساعت عمش زنم زِد گفتم أنمار ترسيده بچه ها پايين دعواش نكردن؟

خونشون بچه جاريم و خواهر شوهرم و بچه خودش بود

گفت ن

اما خيلي اذيت ميكنه برام عجيب اينقدر بهونه اخه اصلا اينجوري نبود

احتمالا ترس از دست دادن شما اینجورش کرده دختر منم 2 ساله 3 ماهشه میزارم پیش پرستار ولی الان چند وقته که بهونه گیر شده و یکسره گریه میکنه که بغلم کن و راه ببر یکسره هم میگه تو مامان خودمی باشه ....

هوامو نداشتی ...... هوایی شدم ........  
همون موقع ك اوردمش بالا بعد ي ساعت عمش زنم زِد گفتم أنمار ترسيده بچه ها پايين دعواش نكردن؟ خونشون ب ...

پس شاید یه چیز دیگه اذیتش میکنه

سرما نخورده یا شاید داره سرما میخوره خدای نکرده که بهونه میگیره

دلش درد نمیکنه؟

بچه دوسالتو پنج ساعت ول کردی به امون خدا 

ب آمون خدا ول نكردم طبقه پايين خونم خونه عمش هر ١٥مين زمن ميزدم واسه اينكه از دستش غذا ميخورد فرستادم وگرنه دخترم هميشه كنارم

پس شاید یه چیز دیگه اذیتش میکنه سرما نخورده یا شاید داره سرما میخوره خدای نکرده که بهونه میگیره دل ...

دلش نيست

سرما ك نخورده

اما نميدونم داره ميخوره يا نه

حس خودم ميگه ترسيده اخه اصلا نميتونم بلند شم بدون خودش

سرما ك اينجوري نيس

ب آمون خدا ول نكردم طبقه پايين خونم خونه عمش هر ١٥مين زمن ميزدم واسه اينكه از دستش غذا ميخورد فرستاد ...

عزیزم اگه بچه خواهر شوهرت ترسونده باشه یا زده باشه به نظرت خواهرشوهرت میگه

احتمالا ترس از دست دادن شما اینجورش کرده دختر منم 2 ساله 3 ماهشه میزارم پیش پرستار ولی الان چند وقته ...

نميدونم خدا كنه همين موضوع باشه اخه الان چند ساعت بي قرار نگران شدم

ب آمون خدا ول نكردم طبقه پايين خونم خونه عمش هر ١٥مين زمن ميزدم واسه اينكه از دستش غذا ميخورد فرستاد ...

بجای پونزده مین زنگ زدن هرساعت یبار حضوری یه سر بهش میزدی بد نبود بار اوله طولانی پیشش میمونه؟