2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد سر حرف باباش

584 بازدید | 60 پست

داشتیم ناهارمیخوردیم باباش زنگ زد میگه میخای بیای مغازه. مغازش پایین خونه اوناس .پسرتم بیار شوهرم میگه بزار ببینم میان میارم اونم میگه زنت نمیاد منم میام نوه مو  میارم پسرم 6 ماهشه بعد منم خیلی بدم اومد ب شوهرم میگم ینی چی این حرف مگه بچه من بی صابه ک پاشه بیاد ببره   شوهرمم قبول نمیکه میگه مگه چ حرفی زد اینجوری میکنی یکی اون گفت یکی من دعوا شد اینم بگم بخدا هروز ده بار زنگ میزنه امرو نهی میکنه یه دستور میده شوهرمم به حرف اونه فقد منم میگم چیه اخه هروز یه دستورمیده یه دعوا میندازه بخدا از دستش خسته شدم حق دارم یا نه 

ssssssssssssss

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گفته نوه مو بیار ببینم دعوا داشت آخه دعوا راه انداختی😕

یکی هروز زنگ بزنه بیا اینجا هر ساعتی ک دلش بخاد تومیری خب منم کار دارم بچه دارم نمیتونم هر لحظه برم بیام بعدشم همین دیروز اینجا بود دیدش هروز میبینش یه ماه یه بار نیس ک بگم 

ssssssssssssss

ب نظر من حق نداري🙈

بچه ت نوه ي اونا هم هست و حتي ميگن نوه از فرزند هم شيرين تره 

مطمعن باش كه دوس دارن تند تند ببيننش

اگه باباي خودت هم بياد بچه ت رو ببره پيش خودشون ناراحت ميشي؟

و اگر نگران ايني كه اتفاقي خدايي نكرده بيفته مطمعن باش كه نميفته 

صد در صد تجربه مادرشوهرت خيلي زياده

شايد يه خرده حرص بخوري و زورت بياد اما ب نظرم بايد خوشحالم باشي كه اينقد بچه ت واسشون عزيزه❤️❤️❤️

دوستم وقتی می بینیم نمی تونی در مقابل پدر شوهرت قرار بگیری و شوهرت به حرف اونه

با سیاست باش از در دوست یا پدر شوهرت وارد شو

سعی کن از طریق دوستی با باباش شوهرت رو به حرف خودت بکنی

می دونم خیلی چندشه ولی زندگی سخته دیگه  

بده ببرش باباشه ديگه،مواظبشه،شما هم دو ساعت استراحت ميكني و هم كارايي رو انجام بده كه وقتي بچه هست محدوديت داري و نميتوني

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

بچه ها اینا اخلاقشون یه جوریه بخدا برادر شوهر بزرگم ی پسر داره 7 ساله یعنی فقط اونو میارن میبرن ب مادرشم ارزش نمیزارن بچه مث افغانیا شده دیگ اینا دلشون میخاد بیصاب بزرگ کنن بعد ب مادرش ارزش نزارن 

ssssssssssssss
بده ببرش باباشه ديگه،مواظبشه،شما هم دو ساعت استراحت ميكني و هم كارايي رو انجام بده كه وقتي بچه هست م ...

بخدا فقط میگن پیشمون باشه بهمون عادت کنه همشون همینومیگن اخه یعنی چی عادت کنه

ssssssssssssss

بله حق داری من خودم رو تربیت و همه چیه بچه حساسم‌،بچه زیاد این ور اون ور بدون حضور مادر بره هزارشخصیته میشه اصلا خوب نیست و میتونی شوهرتو از این موضوع اگاه کنی .میتونی هم بچه رو وابسته خودت کنی که بخواد ببره پایین بیقراری کنه خخ.