2777
2789
با اجازه استاتر بچه ها من فروردین عروسیمه بنظرتون الان سرویس بخرم یا صبر کنم شاید تغییرکنه؟

والا ميگن ابان بدتر ميشه ولي بزار ببين محرم صفر مياد پايين يا نه 

لطفا گوسفند نباشيم😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ميگن ابان بدتر ميشه ولي بزار ببين محرم صفر مياد پايين يا نه 

قیمت طلا جهانیه عزیزم.چون دلار قیمتش رفته بالا طلا هم گرون میشه به پول ما.

به محرم و صفر فکر نکنم ربطی داشته باشه

قیمت طلا جهانیه عزیزم.چون دلار قیمتش رفته بالا طلا هم گرون میشه به پول ما. به محرم و صفر فکر نکنم ر ...

همه جا جهانيه فقط ايران ازش تبعيت نميكنه عزيزم

لطفا گوسفند نباشيم😑
همه جا جهانيه فقط ايران ازش تبعيت نميكنه عزيزم

میدونم عزیزم دلار تو کشور ما داره هرروز میره بالا و بالاتر واسه همین گرون تر در میاد .

جهان به محرم و صفر ربطی نداره که .آمریکا مگه محرم حالیشه؟

کلا من به این نتیجه رسیدم فقط آدم باید الان به خوراک فکر کنه که سو تغذیه نگیره دیگه به هیچی نمیشه فکر کرد هیچ نمیشه پس انداز کرد و کلا زندگی..... حالا طلا و دلار که جای خود داره

ديگه نمياد پايين من چهارتا النگو دارم نميدونم ببرم بفروشم پولش بزارم واسه محرم شايد كمي بياد پايين ...

تا ابان صب کن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

منم هنگم.کل طلاهام شاید 25تومن بشه.نمیدونم اخه به چه دردی میخوره اگه بفروشیم؟پراید سی تومنه.حتی ماشین نمیشه خرید با پولش.خونه هم که پیش نداریم برا سال دیگه شاید بفروشیم بذاریم رو پیش.از بس هم که اجاره میدیم یه قرون پس انداز نداریم.من اصلا امیدی به زندگی ندارم دیگه.اخه این چه وضعیه.ربع سکه هامو اون وقتی که چهارصد بود فروختم الان شده یک و خورده ای.همون پولم تو بانک مونده به هیچ دردی نمیخوره.بمیریم راحت شیم دیگه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

اون موقع که تخم مرغ شدهفتصد ملت بیرونریختن الان جیک هیشکیدرنمیاد.اخهجوونا باچی خونه زندگی تشکیل بدن.باچی بچه بیارن؟یعنی مادل نداریم دلمون بچه نمیخواد؟خونه و ماشینو مسافرت نمیخواد؟کشوری که نفت داره گازداره برق اضافی واسه صادرات داره ملتش چرا به اینروز بیفتن که به نون شب فقطفکر کنن.اگه تو افغانستانپاکستان بودیم وضع بهتربودیبار میگفتیم کشور فقیره.میلیارد میلیاردمیخورن اون وقت ما ها واسه پنج شیش میلیون حاضریم صدبارجلوهمه دولا راست بشیم تا صاحبخونه بیرون نریزه باروبندیلمونو

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین