2777
2789

بوداپست بودیم من از صبح به شوهرم گفتم بیا بریم روبروی دانوب تا شب بشینیم یخچال خونه داداشمو خالی کردم رفتیم زیر یکی از درختاش نشستیم دیگه تا بودا تا پست دور بود شبم همونجا خوابیدیم خیلی شبه خوبی بود

من همینو میخاستم بدونم ..انقد دلها مرده شو و استرس هست .هیچ کس خاطره خوب یعنی با همسرش نداره؟؟؟؟گفتم تایپک از خاطره های جالب الان میترکه ..اما الان خیانت و.... بود همه میخوندن 

بعد از هرسختی آسانی است ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزم بهش گذاشتم رو اینه و با حلقم بعد گفتم که من دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم منو ببخش بعد به مامانش گفتم اینو از خونه بفرس بیرون میخوام سوپرایز بشه اومد بیرون داد زدم سوپرایز محکم بغلم کرد

خاطره که زیاد منتها دوره نامزدی داشت تموم میشد نوبت آزمایش خون داشتیم رفتیم که کارمون انجام بدیم منتها خیلی خیلی شلوغ بود من از خانمی که مسئول اونجا بود پرسیدم باید ناشتا باشیم یا مشکلی نداره صبحانه بخوریم گفت نه می تونید صبحانه بخورید منم چون دل ضعفه داشتم به شوهرم گفتم تا نوبتمون میاد بریم کله پزی دلی از عزا در بیاریم بنده خدا قبول کرد و رفتیم اینقدر اونجا مشغول حرف زدن شدیم و بهمون خوش گذشت که وقتی برگشتیم آزمایشگاه تعطیل شده بود بعد با کلی رو انداختن و تعریف قضیه و اینکه فردا نوبت محضر داریم کارمون راه انداختن 

تو دوران عقد بودیم یه روز تصمیم گرفتیم ناهار برداریم بریم کنار یه رودخونه بخوریم وقتی رفتیم اونجا دیدیم همه جا آفتابیه. یه پل اونجا بود که رودخونه از زیرش رد میشد گفتیم میریم زیر پل میشینیم که هم سایه باشه هم رودخونه کنارمون باشه داشتیم ناهار می‌خوردیم که ماشین گشت اومد و فکر میکردن ما دوس دختر دوس پسریم دیگه زنگ زدن به خانواده هامون فهمیدن زن و شوهریم ولمون کردن رفتن😁😁

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍