2777
2789

بستگی به جاش داره.باشگاهای بدنسازی شخصی از ۷۵۰۰۰شروع میشه به بالا.اگه برنامه ی حرفه ای و دقیق بخوای پولش جداست اونم از ۲۵۰۰۰شروع میشه بستگی به مربیت داره که چقدر خوب باشه هرچی خوب تر قیمت بالاتر

با عشق تنفس هم یک حادثه ی تازه ست/در قصه ی ما چیزی تکرار نخواهد شد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی ۶۰ تومن برا بدنسازی....

ایروبیک ارزون تره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بستگی به محل زندگیتون داره هرچی بالاتر باشگاه پیشرفته تر وسایل مجهز ومدرنتر و اینکه برنامه برای تمرین قیمتش،جداست واینکه هر چند وقت یکبار برنامه جدیدبهت میده مربی☺

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه ها خدایی کجا باشگاه میرین با این قیمت واقعا خیلی خوبه شهریه هایی که میگین👍👍👍👍

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

آدرس بدین لطفا 

من یه جا قیمت کردم نیمه خصوصی ۲۵۰ گروهی ۱۷۰ واسه ۱۲ جلسه 

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.