2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 37 پست
راست می گی آدم که جواب نمی ده تو دلش می مونه این حرفها  واقعا اون سه سالی که می رفتم سر کار اگ ...

اگه بی زبون باشی همه ازت سواستفاده میکنن،خاله من سی سال کار کرد ،هیچی نداره برا خودش ،هر چی هست و نیست به اسم همسرشه،ثمره سی سال کار کردنش چهار تا النگو هست ،همیشه میگه عین من نباشین ،حالاهمسرشم حقوقش کم نبود که بگیم برا خرج خونه می‌رفت و اینا نه،خرج خانواده همسرش شد

من پول جهیزیه رو اپارتمان خریدم که مستاجر نباشم. و جهیزیه م خیلی مختصر خریدیم از داماد چیزی نگرفتیم. ولی هنوزم جهیزیه خوب میبینم دلم میگیره دلم مبل انچنانی و کلی دکوری و ظرف میخواد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پول جهیزیه رو اپارتمان خریدم که مستاجر نباشم. و جهیزیه م خیلی مختصر خریدیم از داماد چیزی نگرفتیم. ...

وای منم 

دلم یه مبل خوب می خواد میز نهارخوری  ماشین ظرفشویی 

و تعویض همه وسایل کهنه 

دلم می خواست همه.وسیله ها را جمع می کردم و می ذاشتم دم در  و از دم همه رو نو می کردم 

راستش از خودمم خسته شدم از قیافم از لباسام از سبک زندگی یکنواختم  از بی پولی 

الهم عجل لولیک الفرج

وای منم  دلم یه مبل خوب می خواد میز نهارخوری  ماشین ظرفشویی  و تعویض همه وسایل کهنه ...

سعی کن روحیه تو با چیزای دیگه عوض کنی. من یکم پول جمع کردم پارسال میزناهارخوری خریدم ولی از  زمانی که دخترم اومده دیگه نمیشه به وسایل و دکوراسیون فکرکرد همش باید دنبال پوشک و شیرخشک بود تو این گرونی

سعی کن روحیه تو با چیزای دیگه عوض کنی. من یکم پول جمع کردم پارسال میزناهارخوری خریدم ولی از  زم ...

من از بس از دست بچم وسایل شکستنی و خراب شدنی و خطرناک جمع کردم خانه ام مثل مسجد شده 

فرشهام که پر از لک شده و بوی جیش می ده خسته شدم از بس ملافه می شورم و تشک آفتاب می کنم 

الهم عجل لولیک الفرج

من پول جهیزیه رو اپارتمان خریدم که مستاجر نباشم. و جهیزیه م خیلی مختصر خریدیم از داماد چیزی نگرفتیم. ...

مهمتر از وسایل ، خونه است وگرن مبل ۶۰ میلیونی ام همون کارو انجام میده ک مبل ۵ میلیونی ایشالا یواش یواش جمع میکنی میخری

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز