2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 20 پست

عزیزم ۷ سال این مدلی بودی الان یهو تغییر دادن سخته. باید صبور باشی و کم کم شرایط رو عوض کنی. مثلا کم کم وارد جمعشون شو، لازم نیست همکلام شی شنونده باش. شاید چون شما خودتو میگیری باهات لج هستن. زیرپوستی از خودت تعریف کن و کلاس بذار. هربار که واسه کمک صدات کردن نرو، گاهی خودتو بزن به نشنیدن یا مشغول کار دیگه شو مثلا برو با تلفنت حرف بزن یا برو دستشویی. درکل سعی کن تو ظاهر و زبونی باهاشون خوب و اوکی باشی ولی در عمل میزان جانفشانی هاتو کم کن.

و نکته اصلی اینکه از رابطه ات با همسرت غافل نشو. سعی کن صمیمیت و احترام رو بین خودتون بیشتر کنی حالا با هر روشی که میدونی بهتر جواب میده، عمده احترام شما پیش خانواده همسرت به طرز رفتار و برخورد و حمایت همسرت برمیگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی اذیتی تو هم مقابله به مثل کن اینطور راحتی  رابطتو معمولی کن و هر چقدر احترام دیدی احت ...

آفرین. فکرت خیلی عالی بود. اصلا به ذهنم نرسیده بود. خیلی حسودیشون میشه به خانواده ما. حتما انجام میدم  

خلاصه اینکه اول از همه همسرتو بیار تو تیم خودت دوم اینکه زبونی و ظاهری هم که شده روابطت رو با خانوادش بهتر کن این هم رو همسرت تاثیر مثبت داره هم رو طرز رفتار اونا با شما. لازم نیست از خودت زیاد مایه بذاری، الان هرکی زبون باز تره برنده است

عزیزم رفت و امدت کمتر کن نگه اصلا نری کمتر برو ک احترامت بیشتر باشه..والا جاری منم گرگه منتها اخلاقش ...

اینها کی هستن ماها گیرشون افتادیم. مادرشوهر منم هگاز هفت روز هفته 5 روزشو میپزه میذاره جلو جاریم. سالی یه بار اگر دعوت کنه هم جلوتر میرن خودشون میپزن. خودشون میشورن جمع میکنن میان. اونجا هم کار نمیکنه. بعد خونه ما میان دوجور غذا میذارم با دسر و تشکیلات. اوایل پشت سرم میگفته مامانش پخته. الان هم هرکی بگه دستپختم خوبه میگه آخه برنجش ایرانیه. به خاطر همین. چون سیرش همدان بود به خاطر همین خوب بود