2777
2789
عنوان

من معتادم البته به نی نی سایت

103 بازدید | 16 پست

سلام خدمت همه نی نی سایتی های عزیز

مدتی که خواننده خاموش بودم تقریبا با جو اینجا آشنا شدم اینکه از قطره چکونی گفتن مطالب بدتون میاد ،اینکه پست اول خارداره 🤣

اینکه با ازدواج تو سن پایین مخالفین .اینکه از خوندن بعضی از داستان زندگی ها حیرت زده میشین چشاتون اینجوری میشه 🙄🤤

اینکه  ورود آقایون تو سایت رو نمی پسندین 😜خواستم بگم مدت هاست کنارتون بودم با خنده هاتون خندیدم و باناراحتی ها دلم گرفته

فقط یچیز بگم اینقدر داستانهای زندگی نی نی سایت ترسناکه که من به کل عوض شدم الان روزی چندبار دور همسرم میگردم البته اگه نخواست برمیگردم 🤣

دوستای مجازی  گاهی ازدوستای  دنیای واقعی به آدم نزدیک تر احساس میشن دوستتون دارم

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.

خوش اومدی عزیزم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سلام من تبسم هستم، یک معتاد...

اعتیاد به نی نی سایت از برنامه های دیگه  شدتش بیشتره انگار برا شما هم همینطوره ؟

اعتیاد به نی نی سایت از برنامه های دیگه  شدتش بیشتره انگار برا شما هم همینطوره ؟

اره، البته من تا اخر تابستون بیشتر اینجا مدام نیستم، بعدش وقتم کمتر میشه برای اینجا...

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
موفق باشی عزیزم 

الان که فکر میکنم، گاهی الکی زیاد وقتم رو اینجا گذروندم ، جیزی عایدم نشده،،، تو چی؟

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
الان که فکر میکنم، گاهی الکی زیاد وقتم رو اینجا گذروندم ، جیزی عایدم نشده،،، تو چی؟

راستش منم خیلی وقت میزارم ولی خب باعث شده قدردان زندگیم باشم ،مداوم به خودم بگم چقدر خوشبختی حس خوبی داشتم تا حالا