2777
2789
عنوان

اینم شام امشب من 😊😋

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 26 پست
😂😂😂اوم تیکه کلام بنده س

😂😂😂😂فکر کردم اسمشه نعلتی گرونی باهام چیکار کرده

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خب چیا توش هست ؟ 

بادمجون.سیب زمینی ابپز.پنیر پیتزا..سس بشامل..گوشت چرخ کرده و پیاز و رب اینا

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم توش پنیر پیتزا داره. 😋😋😋😋😋

افففرین برتو بانوی باهوش🤗🤗😅

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    
خخخ فکرشو بکن هر جا خواستی بری اسم این غذارو بگی اولش اوم بگی همه رو سر دوراهی قرار میدی

😂😂😂😂😂😂میگن معلوم چیه غذاش

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خخخ فکرشو بکن هر جا خواستی بری اسم این غذارو بگی اولش اوم بگی همه رو سر دوراهی قرار میدی

از دست شماها😅😅😅😂😂😂

قربانت😁 هرجا ردپایی از پنیر پیتزا باشه سنسورهای من فعال میشه😁😁 از بس که دلبره😍😋😋😋  نوش ...

فدای تووو خواهر شکمووو😍😍😂