2777
2789
عنوان

خانما کمک از پوشک گرفتن بچه

106 بازدید | 14 پست

پسرم21ماهشه میدونید که پوشک خیلی گرون شده الان سه روزه دارم از پوشک میگیرمش خودش جیششو نمیگه ولی هر یک ساعت یکبار میبرمش دستشویی جیش میکنهبعضی وقتاهم شورتشو یکم خیس میکنه.آیا طبیعیه جیششو فعلا نمیگه.بعد از چه مدت جیششو میگه؟؟؟

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره   بابادخترمن یکماهه پی پی رومیگه جیشو گاهی یک هفته اس توخونه بازمیذارم خونه روآبیاری کرده حتی یکبار پی پی شم لب مرز ریختنش گفت نزدیک بودبریزه خونه ولی چندروزه بهترشده خداروشکرمثلا کلا دوبارجیش کرده تو شلوارش امروز بااینکه بیشتروقتی خودش گفته بردمش و گاهی هم خودم بردمش

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
دختر من بعد يك ماه ديگه كامل خودش ميگفت دو سال و نيمش بود فقط صبور باش عصبى بشى بدتر ميشه

اولاش لباسشو خیس میکرد؟تو دستشویی طول میداد تا جیش کنه؟

آره   بابادخترمن یکماهه پی پی رومیگه جیشو گاهی یک هفته اس توخونه بازمیذارم خونه روآبیاری کرده ح ...

پسر من تو این سه روز فقط امروز شلوارشو خیس کرده.یک ساعت یکبار میبرمش دستشویی جیششو میکنه.فقط یکم طول میده منو عصبی کرده

صبرکن عجله نکن تشویقش کن اگرخونه ریخت عصبی نشو بهش تذکربده جوری که متوجه بشه 

ممنون دوست گلم

آره طول میکشه در حدی که صندلی توالت فرنگی بردم گذاشتم دستشویی میشینم روش منتظر تا جیش کنه خخخ همش میخوادآب بازی کنه دمپایی پرت کنه شلوارشم که روزای اول ده تاشلوارخیس میکرد حالانمیدونم چقدرطول بکشه کامل یادبگیره ازترسم جایی میریم پوشک میکنم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
آره عزيزم طبيعيه يك ساعت بنظرم زوده يك ساعت و نيم دو ساعتش كن

ممنون گلم دوساعت یکبار میبرمش