2777
2789

خانمای گل بیاید غذاهای خوشمزه ای که تکراری نباشه یاد بدید یه غذایی،که مواد اولیه عجیب غریب نداشته باشه بورک ترکیه ای رو کسی که پخته بگه چجوری مزه اش  مرسی

پای رفتن نیست وجان نشستن...

قیله با گردو و عدس درست میشه و. خیلی خوشمزه هستش  گردو رو مثل فسنجون آسیاب میکنیم و با عدس و پیاز رنده شده میزاریم بپزه و بهش همون. ترشی که به فسنجون میزنیم  همون و. استفاده میکنیم میزاریم بپزه خیلی خوشمزه میشه من که عاشقشم

قیله با گردو و عدس درست میشه و. خیلی خوشمزه هستش  گردو رو مثل فسنجون آسیاب میکنیم و با عدس و پی ...

چه جالب تا حالا نشنیده بودم گوشت توش نداره با برنج خورده میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یتیمچه 

پیاز و تفت میدیم تا سبک بشه بعد کمی رب تفت میدیم و ادویه های لازم و میزنیم بادمجون هایی که مکعبی خرد کردیم و میریزیم و تفت میدیم بعد سیب زمینی مکعبی و در آخر گوجه خردشده اضافه میکنیم و کمی آب بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا کاملا جا بیفته 😋😋با پیاز یا سبزی خوردن خورده میشه اوووووومم عااااشششقششم 

شوربا بپز😀اسمشو شنیدین؟

تبریز اینجوری پخته میشه

یه پیاز رو تفت میدین یکم نرم که شد تره خرد شده رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد اب گوشت اضافه میکنیم نبود همون اب خالی هم کفایت میکنه

تره که پخت بهش سیب زمینی مکعبی خرد شده و رشته برنجی و نمک و رب گوجه یا گوجه رنده شده و کمی ترخون اضافه میکنیم خوب که پخت اخرسر به تعدادنفرات تخم مرغ درسته میندازیم توش بپزه البته تخم مرغ اختیاریه ولی ما دوست داریم

و درنهایت نون بربری یا سنگک رو توش میریزیم (تیلیت میکنیم) و نوش جان میکنیم 

خیلی خیلی خوشمزه هست بخصوص با سبزی خوردن یا ترشی

یتیمچه  پیاز و تفت میدیم تا سبک بشه بعد کمی رب تفت میدیم و ادویه های لازم و میزنیم بادمجون ...

مرسی عزیزم تنها بدبختی دوتا غذا هست که من خیلی بدم میاد یه یتیمچه یه عدس پلو ممنون گلم

آش بلغورگندم 

عدس و لوبیا چیتی مقدار عدس باید بیشتر باشه 

پیاز داغ فراوان 

کشک و نعنا داغو پیاز داغ

سبزی آش 

حبوبات باهم میپزیم پیاز داغ هم میریزیم وقتی پخت سبزی رو اضافه میکنیم و بعد درآخر کشک و نعنا داغ و میریزم و میل میکنیم .

چوربا ترکیه ایی یا سوپ ازوگلین 

برنج نصف پیمانه

دال عدس یک پیمانه

بلغورگندم نصف پیمانه 

آب مرغ یا گوشت

نمک زردچوبه  

اینها رو باهم میزاریم حسابی باهم له بشه بعد تو تابه جدا پیاز داغ کرده و رب سرخ میکنیم و حرارت را خاموش میکنم ودرآخر نعنا میریزم و به مخلوط مواد اضافه کرده و با آبلیمو پولبیبر صرف شود.

این برا سرما خوردگی عالیه و خوشمزه هم برا بچه دارها مقوی 😋😋

شوربا بپز😀اسمشو شنیدین؟ تبریز اینجوری پخته میشه یه پیاز رو تفت میدین یکم نرم که شد تره خرد شده ...

ممنون گلم ماهم ترکیم ولی فقط اسمشو شنیده بودن امتحان میکنم

چوربا ترکیه ایی یا سوپ ازوگلین  برنج نصف پیمانه دال عدس یک پیمانه بلغورگندم نصف پیم ...

این ترکیب ودوست دارم میشه رب اضافه نکرد مزه اش. تعقییر میکنه

غذای محلی قزوین قیمه نثار که خیلی خوشمزه میشه چندتا پیاز بیشتر بهترسرخ میکنیم گوشت واضافه میکنیم تفت میدیم پودرهل ودارچین وبقیه ادویه جات اضافه میکنیم

بعد خلال بادام وپسته داره این قیمه هم تو آبش بریزید هم رو برنج یه لایه برنج میریزیم روش پودر هل ودارچین بپاشین بعد گوشت با کمی آبش بریزید رو برنج دوباره لایه بعدی برنج روش وهم با خلال بادام وپسته و زرشک تزیین کنید