سمي_جووون مدیر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 عنوان بي بي چك | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست دوستان چند روز بعد از پريود بي بي چكتون مثبت شد ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰 1397/06/12 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل۲ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 7094 اگه از من ميپرسي بله از خدامه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 انشالله باشه عزیزم چندروزدیگه صبرکن زیادم استرس نداشته باش
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 بعد 4 روز مثبت شد ديگه بي بي نزدم همون يكبار ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 انشالله باشه عزیزم چندروزدیگه صبرکن زیادم استرس نداشته باش باشه عزيزم صبر ميكنم نميدونم چطوري ايترس نداشته باشم منتظرم اخه ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 استرس* ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
ساحل۲ عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 7094 باشه عزيزم صبر ميكنم نميدونم چطوري ايترس نداشته باشم منتظرم اخه آخه عزیزم 😗😗انشالله که هستی
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 زحمت کشیدی شما زحمت نميكشي ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
ممزیک عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 930 اگه حامله باشی روز موعدت هم مثبت میشه اینجا بعضیا عکس بیبی چک میزارن ک یهفته قبل پری مثبت شده ولی من ک ۴روز ب پریودم مونده بود منفی شد میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 رونيكا جون شما تازه فهميدي بارداري؟؟؟؟ آره سه شنبه گذشته موعدم بود.دو روز قبل موعدم هم بعد نیم ساعت خط خیلی کمرنگ انداخت. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 اگه حامله باشی روز موعدت هم مثبت میشه اینجا بعضیا عکس بیبی چک میزارن ک یهفته قبل پری مثبت شده ولی من ... اما من دفعه پيش حامله بودم اما تا ٤ روز بعدشم نشون نداد تا رفتم ازمايش دادم فهميدم حامله ام ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 آره سه شنبه گذشته موعدم بود.دو روز قبل موعدم هم بعد نیم ساعت خط خیلی کمرنگ انداخت. بسلامتي عزيزم انشالله صحيح و سالم ني نيت بياد توووو بغلت ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
___رونیکاجون___ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 9468 بسلامتي عزيزم انشالله صحيح و سالم ني نيت بياد توووو بغلت مرسی.به امید خدا شماهم بزودی بارداری خوبی داشته باشی. 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
سمي_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 123 مرسی.به امید خدا شماهم بزودی بارداری خوبی داشته باشی. خيلي ممنونم عزيزم 🙏🏻🙏🏻 ♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
ممزیک عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 930 اما من دفعه پيش حامله بودم اما تا ٤ روز بعدشم نشون نداد تا رفتم ازمايش دادم فهميدم حامله ام خب میگم ک بدن با بدن فرق میکنه بستگی ب زمان لقاح داره میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚
3092 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 851 برا من الان ٤ روز گذشته يكشنبه بي بي چك زدم منفي شد ديگه نزدم تا امروز سلام عزیزم شما چندوقت بعد از مایش شهریور ۹۷ که بتاتون زیر یک بود باردار شدید؟ علت تاخیر چی بود؟ بعد خودبه خود پریود شدید یا با دارو؟ (ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨👩👧👦🙏