تو گوگل سرچ کن ماشین حساب تخمک گزاری اطلاعات که بدی زمان تخمک گزاریت رو میزنه
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آخه نامنظمه،هر ماه تعدادروزهاش کم و زیاد میشه.امروز سیزده پریود هستم
عزیزم از روز هشتم پریود تا شانزده پریودتون یک روز در میون نزدیکی داشته باش .چون منظم نیست تاریخ مشخصی نداره
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
ممنون بابت پاسخهاتون.برام دعا کنید این این بار که باردار شدم بچمو سلامت بغل کنم،نه مث سریهای ق ...
بمیرم واسه اون دلت 😔
درکت میکنم عزیزم بچه ی اول منم زود به دنیا اومد و از دستش دادم .امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و دسته گلت رو به موقع بغل بگیری
[QUOTE=68117021]بمیرم واسه اون دلت 😔 درکت میکنم عزیزم بچه ی اول منم زود به دنیا اومد و از دستش دادم ...
عزیزمی😘
خدا دلت رو شاد کنه به زودی .امیدت رو از دست نده خواهر گلم