2777
2789
عنوان

فروش خرمای خوزستان

214 بازدید | 9 پست

خرمای خوزستان وبخصوص خرمای بهبهان بسیارمعروفه ودلیل معروفیتش کیفیت بالاشه.ماگروهی خانم هستیم که این خرماروبابالاترین کیفیت بسته بندی میکنیم وبرای شماارسال میکنیم در کنارش یک بسته کوچک هم بعنوان اشانتیون برای شماارسال میشه.

همراه ما باشید

۰۹۳۵۸۵۲۸۶۹۹

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 

مابعنوان مادرخانواده بایدبهترین خوراکی روبه فرزندمان بدیم وچی بهترازخرماکه هم بسییییارمقویه وهم سالم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته ای چند؟ کیلویی چند؟ عکس میزاری؟ هزینه ارسال چقدره؟ لطفا اطلاعات کامل بده

چشم حتما می میذارم.من فقط اینقدربهتون میگم بحدی ازکیفیت خرمای شهرم مطمعنم که کنارهربسته ای که شماسفارش بدیدیاعکس بسته فقط برای اینکه برای تست به دیگران بدیدباهزینه ی خودم میفرستم.هزینه ارسال بامشتری.کیلوییه.الان فعلارطب داریم.برای خرمابایدصبرکنید.بهترین رطب کیلویی ۱۰تومن ولی تضمینی اگرراضی نبودیدهمینجااعلام کنید

چشم حتما می میذارم.من فقط اینقدربهتون میگم بحدی ازکیفیت خرمای شهرم مطمعنم که کنارهربسته ای که شماسفا ...

خرما با رطب فرق داره؟ کدوم بهتره؟

کیلویی ده تومن با هزینه ارسال خیلی میشه استارترجان

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
نمیدونم والا سردرنمیارم.رطب مضافتی چندع؟

عزیزم خوزستان مضافتی نداره.مضافتی خشکه ماخرمای شیره دارداریم.برادرم هشتگرد می‌فروشه اوایل همه ازش مضافتی میخواستن ولی بامعرفت این نوع  خرمادیگه همه مشتری خرمای خوزستان شدن.

خرما با رطب فرق داره؟ کدوم بهتره؟ کیلویی ده تومن با هزینه ارسال خیلی میشه استارترجان

بله رطب درواقع نوبرانه ی خرماست وشیره دارتره وبسیاااارخوشمزه بعدکه فصل رطب تمام شدخرمامیادکه سفت شده ی رطبه.رطب مدت کمی توبازارهست ولی خوب ازیکماه دیگه که خرمابیادتاسال آینده خرماهست مقابل نگهداری.خیلی که چه عرض کنم خوب درجریان قیمتها هستی من  زیاد روش نکشیدم چون خداروشکرفروشم  خوبه و معتقدم باسودکم میزان  زیادبفروشم بهتره ولی برای نشون دادن حسن نیتم واینکه بدونی چرااینقیمته با هزینه خودم برات ارسال میکنم اگرخواستی.