2777
2789
عنوان

یعنی نمیشه یه تاپیک به دعوا نکشه...

211 بازدید | 44 پست

دوستان ما همه آدمیم من خودم مذهبی هستم ولی دلیلی برای توهین وجود نداره هرکسی یه عقایدی داره باید سعی کنیم کنار هم زندگی کنیم چرا فکر میکنیم کسی که اعتقادش با ما فرق داره دشمن ماست واقعا اگه کسی به اعتقادات دیگری توهین نکنه چقدر خوب میشه، هر تاپیکی میری به خاطر این چیزا تعطیل شده، خواهش میکنم با هم دوست و مهربون باشین قبل از هرچیزی به عنوان انسان به هم نگاه کنیم اگرم نظر کسی رو قبور نداریم جواب ندیم خواهش میکنم همه تلاش کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا بوده مذهبی نماها ب افردا دیگه توهین و فحاشی کردن 

هیچ وقت ندیدم کسی ک از نظر خودش حجاب ازاد داره بقیه رو (باحجابا رو )وادار کنه ک مث خودش لباس بپوشن ولی همیشه برعکسشو همه شاهد بودیم 

بنظرم اگه کسی که ریپلای میکنه با گستاخی طلبکار نباشه هیچ جا بحث نا محترمانه ای نمیشه

آخه به شما چه کی به چی معتقده. شما گلیم خودتو بکش بیرون

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
تا بوده مذهبی نماها ب افردا دیگه توهین و فحاشی کردن  هیچ وقت ندیدم کسی ک از نظر خودش حجاب ازاد ...

مذهبی نماها با مذهبی فرق داره

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
تا بوده مذهبی نماها ب افردا دیگه توهین و فحاشی کردن  هیچ وقت ندیدم کسی ک از نظر خودش حجاب ازاد ...

نه من الان تو یه تاپیک بودم واقعا یه فرد دیگه به پیامبر توهین کرد.. حالا کاری به این قضیه ندارم حتی اگه قرار باشه افراد مذهبی رو بقیه اثر بذارن این کار با مهربونی و اخلاق خوب امکان پذیره نه عصبانیت

چطور میتونن به راحتی به پیامبر به امامان به شهدا توهین کنن و کسی چیزی نگه.  وقتی میخای توجوابش چیزی بگی میگن مذهبی نماها اومدن.  از نظر یه عده بزارین هرچی توهین بود بگیم به معصومین و شماها صداتون درنیاد  وگرنه میشین مذهبی نما😐

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
والله اگه مذهبی چرا با فحش جواب اون مه نسبت به یه دستوری یا ایه قران سوال داره جواب میدی شما که میگی ...

ادم بعضی وقتا توهین به اعتقاداتشو قبول نمیکنه، باید هممون رو خودمون کار کنیم تو جامعه همه این مشکلو دارن حالا فقط بحث دینی نیست حتی طرفدارهای تیم های مختلف فوتبال به هم فحش میدن اخه چرا