2777
2789
عنوان

رازهای مگو...! 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 28 پست
من دختر خاله همسرم می خواستش البته اصرار از طرف مادربزرگ وخاله بوده مادرشوهرمم راضی نبوده  هنو ...

حالا من یکی هست خیلی اوضاعش وخیم بوده . عمش اینا فکر میکردن دخترشونو رو میگیره اینم همش تو خونه اونا بوده. ولی قصد ازدواجو نداشته. اونا ولی دوست داشتن. الان زن و بچه داره ولی عمه هه باهاشون خوب نیست زیاد. حالا دختر شم ازدواج کرده رفته. عمهه ول کن نیست

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
چی شد که با کسی که از دوستت خواستگاری کرده ازدواج کردی؟ دوستت جواب رد داد؟

خودم از قبل دوسش داشتم😄

دوستم گفت ببین یه راز میدونم فلانیو دوست داری ولی اومده خواستگاری من.

منم زدم به در بیخیالی که هع اون دیگه برام مهم نیست اتفاقا به تو میاد و اینا خیلی مبارکه.

گفت ولی من جواب رد دادم. میدونم باهاش خوشبخت نمیشم.

یعنی میخواستم بگیرم ماچش کنم😂 دیگه همش بعدش دعا میکردم بیاد خواستگاری من یکسال بعد اومد.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن خودش منو پسندیدو به مادرش گفت بیاد خاستگاری ولی چندسال قبلش برا دختر خالش رفته بود خودش گفت من نمیخواستم مادرم وخاله هام بزورمنو راضی کردن که برم خاستگاری اون بعد هم یمدت جواب ندادن و یه خاستگار دیگه اومد براش اونو قبول کردن ومن خیلی ناراحت شدم که باهام اینجور کردن چون باهم فامیل دوریم میدونم راست میگه همون موقع هم شنیدم اینا دختر زود شوهر میدن هول بودن یوقت دیرش نشه  

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
دوس ندارم شوهرم دوس پسرامو بفهمه 🤣

من خودم خواستگاری هام رو برای همسرم تعریف نکردم. میدونم که خوشش نمیاد. هر وقت میپرسه میگم بابام نمیذاشت کسی بیاد😁

خودم از قبل دوسش داشتم😄 دوستم گفت ببین یه راز میدونم فلانیو دوست داری ولی اومده خواستگاری من. منم ...

خوبه که دوسش داشتی خیلیا خاستگاری را که دوستشون یا فامیلشون قبول نکرده قبول نمیکنن اصلا

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
خوبه که دوسش داشتی خیلیا خاستگاری را که دوستشون یا فامیلشون قبول نکرده قبول نمیکنن اصلا

ای بابا😁 چرا؟ قبول کنن شاید خوب از آب در اومد

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
نمیخوام بزنم تو ذوقت اما همسرت فقط اونایی رو بهت گفته که از طرف خودش کنسل شده، اگه خواستگاری زیاد رف ...

راستش یه چیزی بگم شاید باورت نشه ولی چون همسرم وضع پدرش خوبه . تقریبا هر جا میرفته نمیگفتن نه. حتی یه بار تو کوچه یکیشونو دیده بوده که گفته چرا دیگه نیومدی! ولی میگم زیاد نرفته کلا 4 جا رفته بوده. پنجمی من بودم.  نه مسئله شخم زدن نیست. اینارم همون اوایل گفت. همینجوری گفتم ببینم دیگران چه تجربه هایی دارن.

ولی کلا راست میگی من خودم اگه نمیدونستم دختر عموش میخواسته راحت تر بودم. ولی اونم مجبور شد بهم بگه به خاطر رفتارای بد عموش

منو شوهرم تو بچگى باهم اشنا شديم😄و جز من جايي خاستگارى نرفته يعنى من ١٩اون ٢٠ و متاسفانه بهم راجع ...

ما هم اینا مربوط به همون اوایل بود. اصلا دیگه صحبتش نشده بعد 4 سال. یهو یادم افتاد. 

من نذاشتم به خواستگاری رفتنش برسه خودم تو  هوا زدمش  مطمئم نرفته خواستگاری چون اهل ازدواج ...

درست میگی.امیدوارم همیشه خوشبخت باشی.

راستش یه چیزی بگم شاید باورت نشه ولی چون همسرم وضع پدرش خوبه . تقریبا هر جا میرفته نمیگفتن نه. حتی ی ...

دقیقا بخاطر این میگم!

منم مجبور شدم خواستگارامو بگم تو خواستگارام یکی از اقوام هم بود که خیلی خیلی عاشقم بود اما من دوستش نداشتم به عنوان شوهر تموم شد و رفت

اون پسر هم تقریبا 9 ساله که از ایران رفته

حتی تا حالا شوهرم ندیدتش

خواهرشم تو همون کشوری ه که پسره هست (خواهر برادر تو یه کشورن) یک بار خواهر ه اومده بود مارو هم دعوت کردن بعد همسرم پرسید کیا اومدن؟ گفتم خواهره گفت خوبه گفتم چطور گفت میخواستم بگم اگه برادره هم هست من هیچ علاقه ای به دیدنش ندارم و نمیام! 

اصلا باورم نمیشد! چون من اصلا زیاد حرفی در موردش نزدم فقط هم همون ابتدای رابطمون! باورم نمیشد بعد از 2 سال هنوز جوری تو ذهنشه که حاضر نیست مهمونی ای که به مناسبت پاگشای خودشه بیاد اگه اون پسر توش باشه! و جالب اینه که اصلا ندیدتش!

میمونه تو ذهن دیگه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دقیقا بخاطر این میگم! منم مجبور شدم خواستگارامو بگم تو خواستگارام یکی از اقوام هم بود که خیلی خیلی ...

اره درست میگی من به همسرم در مورد خودم هیچی نگفتم😋 چون میدونم حساس میشه و هم من اذیت میشم هم خودش. بهش گفتم بابام کسی رو راه نمیداد😁  

اره درست میگی من به همسرم در مورد خودم هیچی نگفتم😋 چون میدونم حساس میشه و هم من اذیت میشم هم خودش. ...

من نمیتونستم نگم

راستش یجورایی مجبور شدم

چون تو یک کمپانی کار میکردیم و بزرگ بود

ازم یبار بازیرکی پرسید یعنی چی برای دخترا خواستگار میاد؟ یعنی میشینی تو خونه در رو میزنن میگن دختر دارین؟ بعد میان تو ؟؟ من ساده هم گفتم وا نه، خب بلخره ادم اینور اونور میره اتفاق میوفته دیگه

گفت یعنی چی مثلا

گفتم مثلا طرف یا همکارته یا همکلاسیته یا فامیل ه یا تو یه جمع دوستانه و ... گفت تو چی؟ برا تو کدوم بوده گفتم همش

گفت کدوم همکار منم برای اینکه حساس نشه اسمشو نگفتم (میگفتمم نمیشناخت) و این بود اشتباه دومم

حساسش کردم

یه روز گیرم انداخت و گفت خواستگاراتو با ذکر نام و مشخصات از یک ه یک تعریف کن تا هم اکنون

نگو فقط دنبال اسم اون همکارم بوده

اما خب منم با کراهت مجبور شدم گفتم

بعدم باهاش قهر کردم

بعدم معذرت خواست اما گفت میخواستم بدونم که اگه یوقت اومد سراغم برای کاری یا هرچی تحویلش نگیرم گفتم منم به همین دلیل نمیخواستم بدونی گفت چرا باید بدونم وگرنه فکر میکنه په په هستم!  نمیدونم دیگه این چه طرز فکریه !!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من نمیتونستم نگم راستش یجورایی مجبور شدم چون تو یک کمپانی کار میکردیم و بزرگ بود ازم یبار بازیرکی ...

اره مردا تفکرات عجیب قریبی دارن😄

حالا من یکی هست خیلی اوضاعش وخیم بوده . عمش اینا فکر میکردن دخترشونو رو میگیره اینم همش تو خونه اونا ...

ماهم همین طور 

دختر خالش سریع از داوج کرد تو عقد طلاق گرفت 

دوباره ازدواج کرد پسرش 8 سالشه 

ولی میگن تقصیر شما بوده