بخشکه این شانننننس
خواهرشوهرم هرررررررچی میخوووووره اصلااااااااااااااا چاق نمیشه سایزش با سایز سوم ابتداییش بااور کنید فرق نکرده حتی الان که زایمان کرده
رفت زایمان کنه درد طبیعی رو کشید بعد سزارین شد فرداش که مرخص شد اومد خونه مثل قرقی از جا پا میشد مینشست بچه شیر میداد 🤧🙄😳😭یعنی تو بارداری متوجه نمیشدی این حاملس هیکل همون قبل بود یکم شکم اضافه شده بود اونم دقیقا بچه بود که بچه رو که در آوردن دوباره همون شد
الان من کافیه یه قاشق آب اضافه بخورم درسته آدما باهم فرق میکنن اما اون خوراکش از من بیشتره و اینجوریه یوقتا صبحونه هم فست فود میخوره😭🤦🏻♀️
یا اینکه همیشه دخترم بود همینجور بود لباساش یکسره اینور اونور ریخته بود زیر دست و پا ولی لباساش هشت سالم میگذشت نو می موند ولی مال من اینجوری نمی مونه😐🤔با اینکه آویزون میکنم و رسیدگی میکنم البته بگم اصلا از خراب شدن لباس ناراحت نمیشم الان که دارم تایپ میکنم به این نتایج میرسم که چرا اینقدر همیشه وسیله هاش سالم می مونه!
الانم که از بچش براتون نگم صدا از این دیوار در میاد از بچه در نمیاد فقط وقتی گرسنشه یا جاش خیسه عه عه میکنه تو بغل هرکسی بره اصلااااا غریبی نمیکنه فقط دوست داره باهاش حرف بزنی غش کنه از خنده😐😂اینقدر که ماشالله این بچه بانمکه هممون عاشقشیم من که از بغل کردنش سیر نمیشم چون خیلی بچه آرومو تو دل بروییه
تو بغلت الان بیداره سرتو بر میگردونی میبینی خوابش رفت
یعنی وضعیت زندگی اینا با قبل بچه هیچ فرقی نکرده چون بچه هه خیلی آرومه اینا به همه کاراشون میرسن...
خواهرشوهرم حافظ قرآنه کلا خیییلی قرآن میخونه نمیدونم به این ربط داره چون تو کل بارداری هم اولا که کلا اهل رفت و آمد و جنب و جوش نیست خواهرشوهرم بعدم خب قرآن زیاد میخوند.. زیادم مذهبی دو آتیشه نیستیم
من ولی خیلی قرآن نمیخونم یعنی تاحالا یک دور نخوندم...یکمم بیخیاله یعنی سر چیزاییی که نباید حساسه سر چیزایی که باید حساس نیست درسشم خیییییلی خوب بود دانشگاه شهید بهشتی میرفت😪
دوستان اینا به شانس بر میگرده عایا؟!
شما بگید چی میشه یه نفر اینجوری میشه نگید ژنه که مادرشوهرم توپوله
همسرم پدرشوهرم اون یکی خواهرشوهرم چاق نیستن ولی خیلی متناسبن
ضمنن فامیلیم