2777
2789
عنوان

خواستگار

406 بازدید | 44 پست

سلام.وقتی آدم دودله که خواستگار بیاد یا نیاد چیکار کنه؟دعای خاصی هست؟خیلی واقعا سخته.به نظرتون سطح تحصیلی و سن چقدر مهمه؟دختر تحصیلات بالاتر و سن کمتر طوریه؟

بزار بیاد ، سوالاتو اماده کن و همرو بپرس ، تفاوت تحصیلات هم خودش یه دردسر میتونه باشه اما وقتی که طرف بعد اجتماعیش خیلی ضعیف باشه . بزار بیاد و صحبت کن نهایتا میگی نه ، دو دل چرا 

این تاپیکو ببینید ---> چرخ خیاطی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روابط اجتماعی الان از همه چی مهم تره

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

طبیعیه سن دختر کمتر از پسر باشه.

بگذار بیان ببینیدشون و حرف بزنید ، هیچ وقت برای جواب منفی دادن دیر نیست .

اما بگذار بیان.

تحصیلات شما چیه و خواستگار چی ؟

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

بنظرم سن مهمه عقل مردا پنج سال کوچیک از سن شونه 

و زنم زود تر شکسته میشه 

تحصیلات شعور نمیاره!

اگ سنتی هس یه جلسه غیر رسمی بذارید اگ موافق بودین ادامه بدین

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
مسن چیه. چند سال بزرگتره

چند سال؟ معمولا مرد بزرگتره تا 6 سال نهایتا طبیعیه

آدم باید سطح خودشو در نظر بگیره. تااااامام

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
به نظر من فقط شعور و انسانیت مهمه و اینکه طرف سالم باشه عاقل باشه و انسان باشه ! کلا تا می تونی ازدو ...

چه راه حل بدی ..

یعنی چی ازدواج نکن...

هیچکس نمیتونه آینده روپیش بینی و یا  تضمین کنه ... شاید سرنوشتش خیلی خوب باشه... که از نظر خودش خوشبخت ترینه...

استارتر جان ازدواج کن اما با انتخابی درست ... 

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.