سلام دوستان من ۲۴سالمه خواستگارای زیادی دارم و از طرفی هم دارم درس میخونم ممکنه تا ی سال دیگه جایی استخدام بشم حالا از نظر شما من حالا به خواستگارام فکر کنم و انتخاب کنم یا اینکه بعد از اینکه رفتم سرکار به ازدواج فکر کنم و حقیقتش من فکر میکنم بعده اینکه برم سرکار شاید موردهای بهتری برام پیش بیاد نمیدونم این طرز فکر من درست باشه یا نه؟؟؟لطفا کمک کنید..
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
بستگی به روحیات خودت داره، اگه ازدواج اونقد برات مسئله مهمی نیست صبر کن، چون الان سن ازدواج به قدری رفته بالا که تو چهل سالگی هم ازدواج کنی چیز عجیبی نیست، فقط تو نینی سایته که من دیدم زیر ۲۰ سالم مزدوج میشن😓😓😓😓😓