2777
2789
عنوان

ازدواج با چه سنی..

264 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من ۲۴سالمه خواستگارای زیادی دارم و از طرفی هم دارم درس میخونم ممکنه تا ی سال دیگه جایی استخدام بشم حالا از نظر شما من حالا به خواستگارام فکر کنم و انتخاب کنم یا اینکه بعد از اینکه رفتم سرکار به ازدواج فکر کنم و حقیقتش من فکر میکنم بعده اینکه برم سرکار شاید موردهای بهتری برام پیش بیاد نمیدونم این طرز فکر من درست باشه یا نه؟؟؟لطفا کمک کنید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییییچ سنی اصن ازدواج نکن

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
دختر هر ستی پسر بالای ۲۳

😂😂ماهاجرات نداریم بگیم 1516سالگی 

به رگبار میبندنمون

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بستگی به روحیات خودت داره، اگه ازدواج اونقد برات مسئله مهمی نیست صبر کن، چون الان سن ازدواج به قدری رفته بالا که تو چهل سالگی هم ازدواج کنی چیز عجیبی نیست، فقط تو نینی سایته که من دیدم زیر ۲۰ سالم مزدوج میشن😓😓😓😓😓

بنظر من تا ۲۵سالگی حتی به ازدواااج فکر هم نکنین والا زندگی کنین لذت ببرین هیچی تو ازدواج نیس بعد ازدواج هیچ گلی سرتون نمیزنن خیالتون تخت

براے همــہ دعـا ڪنیم مثل پروردگارےڪہ مهربانے اش برهمـہ سایہ افکنده💖