2777
2789
عنوان

تاپيك دامن😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 52 پست

اي بابا نديديدن تاپيك دامن رو؟

يه خانومي تاپيك زده بود كه يه نفر تو خيابون با دامن بود همه بهم ميپريدن و حمله ميكردن😆

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا. اشتباه کردم رفتم تو اون تاپیک.فقط حالم بدتر شد.

خدا كنه شما قطع نشي😕

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
واقعا مسيولين سايت در اين حد مذهبين؟ اگه معترض به حجاب اجبارى باشيم قطع دسترسى ميكنن؟

نع عزيزم اگه با يه كاربري بحث كني و فحشش بدي قطع ميشي

خدا كنه شما قطع نشي😕

من چرا قطع بشم؟

چیزی نگفتم که.اگه هم بشم مهم نیست.خیلی وقته سایت رو دوست ندارم.

ولی باید‌ اونی که به من گفت شبگرد قطع بشه.

همه کساییکه بی تربیتی میکنن باید قطع بشن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ببخشید اون جا یکی بود نمی دونست شورتک چیه فکر می کرد از شورت کوچیک تره 

این جا جوابشو میدم

عزیزم شورتک یکم از رون پایین تره و حالت بیرونی داره

و با لباس زیر هم خیلی فرق داره و دکمه و زیپ هم داره😁

امید وارم این جا باشه

وقتی سرگرمیت بودم《زندگیم》بودی...🖤
ببخشید کاربری که قطع دسترسی میشه چطور برمیگرده؟

شايد معلق باشه و سه روز بعد برگرده كاربريش

شايدم AP اش تا هميشه بسوزه و ديگه نتونه بياد

من چرا قطع بشم؟ چیزی نگفتم که.اگه هم بشم مهم نیست.خیلی وقته سایت رو دوست ندارم. ولی باید‌ اونی که ...

آخه بحث كرده بودين

ايشالا كه قطع نشين

شايد معلق باشه و سه روز بعد برگرده كاربريش شايدم AP اش تا هميشه بسوزه و ديگه نتونه بياد

Ip

آی پی رو نمیشه بست. وگرنه وقیحو میبستن

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃