2777
2789
عنوان

هستید؟ یه غلطایی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 202 پست

منو شوهرم ب شدت تو زندگیمون عاشق همدیگه ایم

من ظاهرم و اندامم قشنگه واقعا و عیب و نقصی ندارم.شوهرمم مرد سر ب زیر و عاقلی بود ک ساده میرفت سرکار و ساده برمیگشت .چند روزپیش صبح قبل از اینکه بیدارش کنم اتفاقی رفتم تو مرورگر گوشیش (دوتا مرورگر داره یکی مال سامسونگه یا کروم.من تو سامسونگ رو گشتم دیدم رفته تو یه سایت پو  رن خلاصه سرم داشت گیج میرفت ک بیدارش کردم جلوش صبحونه گذاشتم بعد ک خورد بهش گفتم این چیه؟اونم گفت رفته بودم کارواش کارگر کارواش دید نت دارم گفت یه لحظه گوشیتو بده ک اون رفته بود سرچ کرده بود اینو من باورم نشد و خیلی بدرفتاری کردم حتی لباساشو جمع کردم گفتم برو از اینجا دروغگو  ک هی ب من میگفت تو اشتباه  میکنی قضاوت بیجا میکنی  البته تو اس م س میگفت الان بقیشم میذارم

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

كلا تو كاره طبيعتي

دقیقا اسمهای طبیعی همش جلوه ارامش و زیبایی دارن همش اسمشون روان و شیکه و اصلا قدیمی و خسته کننده نمیشن از اسم جدیدا اصلا خوشم نمیاد.تازه پسر هم عاشق اسم کوهیارم

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

تورو خدا سرزنشم نکنید حالم خیلی بده. خلاصه بهم زنگ زد منم گفتم بیا خونه.اونم اومدو منم گفتم ب قران دست بذار قسم بخور ک تو سرچ نکردی اونم گفت ینی چی قران میکشی  وسط اگه من الان براتو قسم بخورم تو عادت میکنی  هرروز  میگی بیا بقران قسم بخور ک خلاصه بحث کردیمو من گفتم داری دروغ میگی منو ببر خونه بابام😔 خلاصه  من تا در خونه بابام رسوندو تو راه هم هی میگفت قضاوت الکی داری میکنی و فلان... رسیدیم جلو در گفتم دس نذار رو قران ولی زبونی برام قسم بخور ک تو نرفتی اونم گفت بخدا بقران من سرچ نکردم منم قبولش کردمو باهمم رفتیم بستنی فروشی بستنی خوردیمو شبش خیلی باهم خوب شدیمو خوابیدیم .فردا صبحش دوباره قبل ازاینکه بیدار شه رفتم سر وقت گوشیش

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
دقیقا اسمهای طبیعی همش جلوه ارامش و زیبایی دارن همش اسمشون روان و شیکه و اصلا قدیمی و خسته کننده نمی ...

ايده هاي جديد ميدي .خوشم مياد از اسمايي كه مثال ميزني .يه ارامشه خاصي دارن.متفاوتن با اسمايي عجيب غريب و تكراريه امروزي

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن