2777
2789
عنوان

اضطراب در بارداري

377 بازدید | 13 پست

خانمها من الان هفته ١١ بارداري هستم خداروشكر تا الان مشكلي به جز تهوع نداشتم اما چند روزه مدام اضطراب از دست دادن بچم رو دارم فردا بايد برم غربالگري اما الان خيلي مضطربم 😔

خدايا خودت حافظ پسرم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر ک مشکلی نداری دعا کن ک همچیت خوب باشه از خدا بخواه تا اخر بارداریت ب خوبی بگذرونی .....ب چیزا خوب فک کن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم همینم از استرس زیاد دارم افسرده میشم حس میکنم

عزیزم من بارداری خیلی خیلی خیلی سختی دارم از هر لحاظی ک بگی الانم ۵۰ ۵۰ ک نی نیم بمونه یا ن واقعا روحیم داغون داغون بود  فقط ب این فک میکنم نی نیم ب دنیا بیاد ببینمش همچی یادم بره 

ان شالله همه خانوما باردار نتیجه زحمتاشونو ببینن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
انشاالله ک ب سلامتی بغلش بگیری.واسه منم دعاکن.واقعا خستم

الهی امین من همیشه واسه همه خانوما باردار دعا میکنم ....خدایی نکرده مگ مشکلی داری تو بارداریت  ؟

الهی امین من همیشه واسه همه خانوما باردار دعا میکنم ....خدایی نکرده مگ مشکلی داری تو بارداریت  ...

نه.کلا استرس دارم الان غربالگری اولم خوب بوده ولی بازم دکتر گفته دومی رو هم بده همه چیز اولی منفی بود ولی میگ آز بده نمیدونم والا

نه.کلا استرس دارم الان غربالگری اولم خوب بوده ولی بازم دکتر گفته دومی رو هم بده همه چیز اولی منفی بو ...

نگران نباش خداروشکر ک همچیت خوب بوده همه این استرسا تلقینی ....انقد ب خودمون تلقین میکنیم ک ی چیزمون هست