مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 عنوان مامان های بچه های دوساله بیاین 178 بازدید | 29 پست بچه تون از پوشک گرفتین؟شبا قبل خواب شیر میدین بخورن؟شیر با لیوان یا شیشه منظورمهحرف میزنن درچه حد؟غذاشون چطوره؟ از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤ 1397/06/12 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی_شیرینی عضویت: 1392/06/16 تعداد پست: 2224 غذا کم میخورهشیر پاستوریزه در شیشهپوشک میبندهنسبتا خوب حرف میزنه
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 تا گی پوشک میخوای بکنی آخه گرون شده دیگه از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
مامانیووو عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 788 کم خوراک . شیر با شیشه میدم شیر محلی ..شبا موقع خاب پوشک میکنمش فقط خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 ای خاله زنکافقط برین توی تاپیک مادرشوهر و جاری و خیانتخب از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 کم خوراک . شیر با شیشه میدم شیر محلی ..شبا موقع خاب پوشک میکنمش فقط منم فقط موقع خواب پوشکش میکنم شیر موقع خواب میدین یا مایعات؟ از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
بهارمست1330 عضویت: 1392/07/08 تعداد پست: 621 از پوشک نگرفتم زوده حالاقبل از خواب يه ليوان شير ميخورهغذا همه چى ميخورهحرف زدنش هم جمله زياد نميگه ولى کلمه همه چى ميگه ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
مامانیووو عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 788 منم فقط موقع خواب پوشکش میکنم شیر موقع خواب میدین یا مایعات؟ شیر میدم که تا صبح راحت بخابه خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14894 دوسالش نشده دوماهه ازپوشک گرفتمش شیرخودم با شیر پاستریزه داخل شیشه میخوره زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 دوسالش نشده دوماهه ازپوشک گرفتمش شیرخودم با شیر پاستریزه داخل شیشه میخوره چه زود گرفتیچجوری شروع کردییعنی الان اصلا پوشک نمیکنی؟ از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 شیر میدم که تا صبح راحت بخابه دقیقا منم همین جورم از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 از پوشک نگرفتم زوده حالا قبل از خواب يه ليوان شير ميخوره غذا همه چى ميخوره حرف زدنش هم جمله زياد ... باه پسرمنم کلمه هارو کم و بیش میگه جمله ی دوکلمه ای مثل بابا بیاآب بدهاقا برو میگه از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
تیاکم عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 14894 آره یادش دادم نیم ساعت یه بار میبردم دستشویی خودم هم تعجب کردم زود یاد گرفت نه اصلا پوشک نمیکنم خودش میگه زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
مامان_محمدمعین مدیر استارتر عضویت: 1395/11/12 تعداد پست: 4807 آره یادش دادم نیم ساعت یه بار میبردم دستشویی خودم هم تعجب کردم زود یاد گرفت نه اصلا پوشک نمیکنم خودش ... شبا هم پامیشه میگه؟؟؟ از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم❤
بهارمست1330 عضویت: 1392/07/08 تعداد پست: 621 باه پسرمنم کلمه هارو کم و بیش میگه جمله ی دوکلمه ای مثل بابا بیا آب بده اقا برو میگه دختر منم در حد فلان چيز کجاست, صبح بخير, شب بخير, اين چيه , فلان چيز رو بده, باز کن , خاموش کن روشن کن, اينجور چيزها ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ