2777
2789
عنوان

دیگه دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم

169 بازدید | 19 پست

سلام

دختر من یکسالو هفت ماهشه دیدم آمادگی از پوشک گرفتنو داره مثلا پی پی داره میگه یا کمی پوشک خیس میشه میگه عوض کن چند شبم بود پوشکش تا صب خشک بود منن گفت امتحانی یک روز اینکارو بکنم امروزکه شوهرم خونه بود گفت کمکت میکنم خلاصه تا غروب بد نبود عادت به بدون پوشکی نداشت چند جارو خیس کرد ولی تو دستشویی هم جیش میکرد اما از غروب به بعد میترسید بره دستشویی و جیغای بنفش میزد و جیششو نگه میداشت با اینکه اصلا سرش داد نمیزدم و به زور دستشویی نمیبردمش نمیدونم چون پی پی تو شلوارش کرد ترسید یاچیزه دیگه خلاصه شوهرم صداش دراومد گفت ولش کن نمیخواد پوشکش کن   اما اصلا نمیذاشت پوشکش کنم با نازو نوازش پوشکش کردم ولی باز جیغ بنفش میزد و جیش نکرد تا خوابید انقدر خسته ام که نگو نمیدونم ادانه بدم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه نده اصلا 

خیلی تاثیر منفی میذاره بذار دوسال تموم بشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
منم کوچولو بودم یادمه از پی پی ام میترسیدم. ترسیده بچه.

ميگن تا يه سنى بچه ها پى پى رو جزوى از وجود خودشون ميدونن

واسه اينه از ديدن جدا شدنش ميترسن😝😝

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...
ميگن تا يه سنى بچه ها پى پى رو جزوى از وجود خودشون ميدونن واسه اينه از ديدن جدا شدنش ميترسن😝😝

پسرمو ۶ ماهه  دارم تلاش میکنم از پوشک بگیرم  از پی پی میترسه تو شلوارش یا  پوشک  پی پی میکنه  ولی جیششو میگه

منم میخوام ادامه بدم ولی میترسم بعدم بدتر بشه

دختر منم ١٥ ماهشه 

ميخوام از ١٨ ماهگى شروع كنم 

البته ميكن بايد اولش براش لگن بگيرى بذارى أتاقش باهاش بازى كنه 

همينجورى با شلوار و پوشك بشينهروش كلا به لگن عادت كنه ديگه 

بعد آروم آروم لگن رو به دستشويى يا حموم منتقل كنى و شروع به آموزش كنى

زندگى شايد آن لبخندى ست كه دريغش كرديم...