2777
2789
فدات من شیراز ونوس رفتم نمدونم ونوس تهران هم خوب باشه یا نه بهر حال دستگاهشون یکیه.😉

الان تو نت داشتم ميخوندم نوشته بود اگه دستگاه ها خارجو نباشن سينه ترك برميداره و بعد سريعم به محض قطع كردن برميگرده

الان تو نت داشتم ميخوندم نوشته بود اگه دستگاه ها خارجو نباشن سينه ترك برميداره و بعد سريعم به محض قط ...

والا من که شش ماهه بر نگشت نمدونم والو😀ترک هم ندارم.طب سوزنی هم من رفتمیه مدت پیگیرش بودم چون جاش مطمین نبودم نرفتم اونم درمان میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تب سوزنى ميترسم😂😂😂همين دستگاه كه ميگيد خوبه

😂😂😂سوزانش نازکه .دیگه این کارایی بود که من رفتم جراحی و پروتزم رفتم پیگیری کردم دو سال پیش دوازده توومن نمی صرفید واسه مجرد خخخ

😂😂😂سوزانش نازکه .دیگه این کارایی بود که من رفتم جراحی و پروتزم رفتم پیگیری کردم دو سال پیش دوازده ...

نه اونو كه اصلا نامزدم دوسنداره ميگه مثل عروسك ميشى اگه عروسك ميخواستم ميرفتم ميخريدم كم هزينه ترم بود😂😂😂خودمم دوسندارم خيلى مصنوعى دخترداييم پروتز كرد درد وحشتناكى داره 

اره من واسم یه معصل بود خیلی این قصیه حیلتی نیست ولی ادم هر عیبی داشته باشه واسش ناراحت کننده هست.

عزیزم اینکه عیب نیست. مهم اینه هیکلت زیبا باشه .الان مثلا هیکل جنیفر لوپزو نگا. سینه هاش به اون بزرگی نیستن و بهش سینه بزرگتر هم میاد ولی در کل هیکلش خوبه و قشنگه . شما برو ورزش پیش یه مربی معتبر که ترتبیت بدنی خونده باشه . 

مثلا الان کیم کارداشیان یا اون کسی که سینه هاش خخخخیلی گندست قشنگه . مهم سایزش نیست اگر برای لباس عروس میگی لباس عروستو جوری لنتخاب کن که جلوش ابر داشته باشه همین طورم کسی که سینه هاش بزرگه نمیتونه لباسای قشنگی که تو میپوشو بپوشه . منم این مشکلو داشتم و حسرت سینه های بزرگ ترر از خودمو میخوردم. 

ولی نشستم با خودم گفتم منکه خوش استایل هستم کلا قشنگه سینه هام یا اینکه کوچیکه باسنامم که خوش فرمه عین جنیفره ولی تو سایزه کوچیک تر شکمم که ندارم سینه هامم قشنگه با اینکه کوچیکه. و سعی میکنم لباسای قشنگ و ملیح و دخملونه بپوشم تا زیبایی اندامم به چشم بیاد.

عزیزم اینکه عیب نیست. مهم اینه هیکلت زیبا باشه .الان مثلا هیکل جنیفر لوپزو نگا. سینه هاش به اون بزرگ ...

اینم بگم اگر بخوام لباسای سنگین بپوشم که زنا میپوشن اون بهم نمیاد و زیبا نیست خیلی. 

عزیزم اینکه عیب نیست. مهم اینه هیکلت زیبا باشه .الان مثلا هیکل جنیفر لوپزو نگا. سینه هاش به اون بزرگ ...

حرفات درسته ولی وقت بحث دوست داشتن پیش میاد سلیقه ها متفاوت میشه من شخصا خودم سینه بزدگ دوست دارم.خخخ 

سلام خانما 

محصولات گیاهی خارجی چاقی لاغری ؛ حجم دهنده سینه و باس.ن 

کرم ضدلک ؛ ضدجوش صددرصد تضمینی

برای اشنایی با محصولات و دیدن نتایج به 

Zibaaashow@

یا ایدی prancee3 پی ام بدین 🌺🌺🌺

استارتر از این دستگاه استفاده کردید؟

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

سلام برای افزایش سایز سینه چکار باید کرد سینه هام خیلی کوچکه از مجردی کوچک بود بعد از شیردهی احساس میکنم که کوچکترم شده و خیلی شل و بدفرم شده و چون سینه هام کوچک بود به خاطر شیردهی ترک پوستی هم خورده این موضوع خیلی ناراحتم می کنه برای افزایش سایز سینه به چه متخصصی باید مراجعه کنم ؟ آیا قرصهای گیاهی که سایت های مختلف تبلیغ می کنند مثل کپسول شینگایا و... موثرهستن درافزایش سایز سینه ؟

لطفا پاسخ بدید دیگه دارم سراین موضوع اعتماد به نفسم از دست میدم افسرده شدم بخدا