2777
2789

من الان هفته چهل و تموم کردم هنوز خبری نیست دکترمم معاینه نمیکنه ببینه اصلا دهانه رحم باز شده یا نه ؟میترسم مدفوع کنه بچه بعد خدای نکرده بخوره....تجربه ای دارین چیکار کنم من

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه دکتر میگه منتظر دردات باش منم نگرانم پس کی شروع میشن

شما تو تاریخی که سونو گفته زایمان کردین یا تاریخی که بهداشت داده

منم هیچ علایمی نداشتم سر چهل هفته دکتر گفته بودحتی اگه دردت نگرفت بیا بستریت کنم

رفتم بستری شدم سه چهارنفرم با شرایط من همینجوری بستری بودن قرص زیرزبونی میدادن ۱۲ساعته زاییدم من عالی بود زایمانم

منم هیچ علایمی نداشتم سر چهل هفته دکتر گفته بودحتی اگه دردت نگرفت بیا بستریت کنم رفتم بستری شدم سه ...

واقعا اصلا نه دردی دارم نه انقباضی نه ترشحی هیچی

بعد اینکه قرصو استفاده کردی دردات شروع شد؟

عزيزم 7شهريور وقت زايمان طبيعي برو بيمارستان معاينه ميكنه طبق lmp 7شهريور وقت زايمانت

میگم دیگه الان تو هفته چهل و یکم ولی خبری نیست تازه تا چهل و یکو تموم نکنی بستری نمیکنن گیری کردیما

واقعا اصلا نه دردی دارم نه انقباضی نه ترشحی هیچی بعد اینکه قرصو استفاده کردی دردات شروع شد؟

اره منم دقیقا همین بودم هیچی 

اره تو بیمارستان که بستری کردن سه بار قرص دادن تو دوازده ساعت با هر بار قرص دردها بیشتر میشد 

عزیزم خاطره هم دارم تو قسمت تبادل نظرهام خواستی بخون

اره منم دقیقا همین بودم هیچی  اره تو بیمارستان که بستری کردن سه بار قرص دادن تو دوازده ساعت با ...

ترسناک نیست

دارم میمیرم از ترس خدایا خودت به دادم برس

انقد میترسم از زایمان نمیرم بیمارستان منتظرم خودش بیاد ولی از طرفی هم نگرتن بچم

چي بگم دكترت بهتر ميدونه ضرر واسه بچه نداشته باشه اين ي هفته تحمل كن

ضررش که فقط از همین مدفوع کردنه میترسم