2777
2789
عنوان

آرزوی نفرین و قتل

370 بازدید | 5 پست

خیلی جالبه؛ در بعضی از تاپیک ها؛ مادر شوهر, شوهر؛ و این آخری عمه براحتی نفرین میشه و در بعضی ازموارد؛ طرف تمایل به کشتن و قتل شان را مطرح میکنه؛ هیچ برخوردی نمیشه؛ اما من یک کلمه سوال کردم مرد و... کیست؟ سریع تاپیک را بستن.

😂😂😂چرا تاپیک قبلیون راجب همون ...م   ر   د    و ق  ی  ح  ترکید

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال من در همین رابطه است. 

وقیح یه ادمیه ک عکس های نی نی سایتارو بر میداره بعد یه البوم درست کرده  وعکسارو گزاشته اونجا بعدم تو همه سایت ها پخش کرده 😊هرکی عکسشو میزاره  سریع برمیداره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
وا چه بیکاره, اگر دنبال عکس است, تو اینستا پر است. 

بعله دیگه مریضه حتی عکس اقایونم برداشته😐حتی بچه ها...کلن ب هیشکی رحم نمیکنه...