سلام خانما. من خیلی احساس تنهایی می کنم. شوهرم خیلی دلش می خواد من تابعش باشم. سر چیزای کوچیک دعوامون میشه و اونم باهام قهر می کنه بهم بگید چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهم بگید چیکار کنم. همه اش میگه تو با زن های دیگهفرقداری. قلدر بازی درمیاری! یه کم قهر کن. ناراحت ش ...
جاری منم همه اش با شوهرش دعوا میکنه و کوتاه نمیاد , چندباری هم کتک خورده , خب شما هم جوابشو نده , یکم ناراحت شو ببین راضی میشه یا نه , شاید بعدش با هم صحبت کردین و مسئلتون حل شد
تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪 گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
می دونید به خدا مشکل من این نیست که این مهارت های زنانه رو بلد نباشم. اما خسته شدم از دستش. آخه همه اش زور میگه. سر چیزای کوچک و دم دستی میخواد تابع نظر ذون باشم.من دخت خیلی مستقلی بودم اما به خاطر اون خیلی سعی کردم وابسته رفتار کنم و رضایتش رو جلب کنم.اماگاهی واقعا کم میارم و عصبی میشم.دیروزبه من گیر داده چرا با تاکسی می خواستی برگردی. چرا بااتوبوسنیامدی؟ دلیلشم اینه که:« من به فکرتم و نمی خوام خسته بشی! » منم میگم نظرت محترم اما لطفا به منم حق انتخاب بده. میگه: «نه. تو میگی مسایلت به من مربوط نیست! »