2777
2789
انسانی

اگ تجربی بودی خیلیی کمکت میکردم حتی منابعم بهت میگفتم..درهرحال اگ فارغ التحصیلی از روزی 5 ساعت شروع کن کم کم برسون 8 بعد 10 و بعد عید بشه 12 ساعت...اگ ازالان زیاد بخونی تا بهمن زده میشی از درس..اگ مدرسه میری باید روزی 6 ساعت بخونی...اول پایه رو ببند بعد برو سراغ پیش دانشگاهی..عمومی هارو ازالان بخون نزار واس بعد چون جدیدا خیلی سخت میگیرن..واس برنامه ریزی اگ فارغ التحصیلی بنظرم صب زود پاشو اول یه اختصاصی مورد علاقه حدود 2 ساعت نیم ساعت استراحت بعدش یه درس عمومی حدود1ساعت ونیم..تا اخر یکی درمیون ینی یکی اختصاصی یکی عمومی...اگ مدرسه میری تا2 کلاسی احتمالا تا 4 استراحت.بعدش درسای فرداتو با تست بخون بعدش دروس سال گذشته...واس عمومیا میتونم کمکت کنم برای ادبیات عمومی کتاب خیلی سبزو بگیر و مبحثی بخون یعنی اول مبحث ارایه بعد مبحث قرابت تا اخر...واس دینی گاج نقره ای بگیر پیام ایاتو حفظ کن..واس زبان میگن مبتکرات شهاب اناری  خوبه زبان بیشتر لغت بخون تا گرامر..عربی هم گاج نقره ایش خوبه فعلا قواعد کارکن اخر سر برو سراغ ترجمه باز سوالی داری بپرس

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

واس عربی تنها و بهترین راه تست زدن زیاده..بقیه درسارو نمدونم..رشتم انسانی نیست..و اینکه ساعت مطالعتونو فیکس کنید یعنی واحد بندی کنید و حتما بهش عمل کنید..مثلا اگ خسته نمیشید واحدای ۹۰ دقیقه ای و اگ کسل کنندس اوایل واحد ۴۵ دقیقه ای..و بین هر واحدهم یه ربع استراحت..پیوسته بودن و عمل به برنامه مخصوصا بعد عید خییییییلی مهمه...

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تجربی بودی خیلیی کمکت میکردم حتی منابعم بهت میگفتم..درهرحال اگ فارغ التحصیلی از روزی 5 ساعت شروع ...

من تجربیم میش منو راهنمایی کنید لطفا..(پشت کنکوری)

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم
من تجربیم میش منو راهنمایی کنید لطفا..(پشت کنکوری)

علاوه بر چیزایی که بالا گفتم واس درس..برای زیست فقط کتابو بخون اول شکلا قشششنگ یاد بگیر خیلی مهمه فک کن امسال سوال درباره تعداد پای ملخ اومده بود.پس شکلا خیلیی مهمن..بعد برو سراغ تستای تالیفی و کارکن باهاشون بعد عید تستای کنکر سال قبل..روزی 4 ساعت زیست باید بخونی 2ساعت مبحثای جدید2ساعت تستومرور...واس ریاضی تا جایی که میتونی حذف نکن چیزیو ضررمیکنی اگ خواستی حذف کنی بیشتر هندسه رو حذف کن..واس فیزیک میتونی حرکت رونخونی ولی مکانیک و مدارها و پیش دو خیلی راحت ترن ازالان براشون برنامه بزیز..شیمی جدیدا خیلیی مفهومی شده بنظرم کتابای مبتکران بگیر با درسنامه هاش بخون بعد برو سراغ کتابای سنگین ترمث انرژی اتمی و...

واس زیست نشر الگو عاالیه..واس ریاضی خیلی سبزخوبه واس فیزیکم گاج نقره ای

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد