2777
2789
عنوان

کمک مالی

517 بازدید | 20 پست

خانما شما به خانواده خودتون کمک مالی میکنید و از چه طریقی کمکشون میکنید همسراتون راضی هستن  من خودم خیلی زیاد به خانواده ام کمک میکنم از لباس و خوراکی و .....با اینکه پدر کارمنده ولی هیچ وقت دست خالی خونش نمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک میکنم.. بیشتر هم مالی ...

به شوهرم هم اصلا ربطی نداره .. چون از حقوق خودم پرداخت میکنم ... البته ایشون هم اصلا خودش رو سبک  نمیکنه و سوالی در این مورد نمیکنه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
کم میکنم.. بیشتر هم مالی ... به شوهرم هم اصلا ربطی نداره .. چون از حقوق خودم پرداخت میکنم ... البته ...

منم از پس انداز خودم و سود پولای خودمه و نمیزارم که شوهرم بفهمه و اونم اصلا نمیپرسه و بیشتر موقعه ها که میریم خودش واسه خونه پدرم خرید میکنه 

من کمک می‌کنم همسرم هم راضیه البته من پدرم بیست سال پیش فوت کرده و من تو این دو سال ازدواجم به مادرم کمک کردم گاهی پول میریزم به حسابش البته خیلی نه در حد صد تومان پنجاه تومان 

ولی همسرم تقریبا هر بار که برای خونه گوشت و مرغ میگیره 

برای اونا هم میگیره 

تقریبا ماهی یه دفعه روغن ‌مرغ و گوشت و رب و ماکارانی و حبوبات و ....اینچیزا میخره میبره براشون 

من اگه دست خالی برم خونه مامانم حس بدی پیدا میکنم حتما حتما حتما یه چیزایی میگیرم براشون وظیفمه

و اینکه خودم درآمد دارم و از پولای خودم براشون هزینه میکنم شوهرم دخالت نمیکنه اصلا