سلام خانوما .من ۲۲ سالمه تخمدان پلیکیستیک یا همکن تنبلی تخمدان دارم ۴ دوره قرص و امپول مصرف کردم لتروزول و کلومیفن امپول اچ ام جی و اچ سی جی این ماه پنجمه ارز روز ۳ قرص کلومیفن و ۴ تا امپول فوستیمون از روز چهارم روز ۱۱ سونو شدم ک گفت خوب نیس و امپول اچ ام جی داد ک زدم امروزم روز ۱۶ امپول اچ سی جی صبح ساعت ده زدم نزدیکیم باید چ زمانی باشه؟ دکتر گفته فرداشب ۱۱ تا ۱۲ شب یعنی امشب پروژه نداشته باشم؟ و اینکه از دیشب ک نزدیکی داشتم سمت چپ شکمم زیرش فک کنم تخمدان باشه درد خفیف داره ممکنه با این امپول تخمک گذاری داره انجام میشه و دردشم برا اینه .راهنماییم کنین کسی مثل من بوده؟
و اینکه اگه با این امپول جواب نگرفتم دکتر گفت روز ۸ پریودی برم عکس رنگی .شنیدم خیلیا با عکس رنگی جواب گرفتن .خداکنه این ماه یا بعد عکس باردارشم .دیگه کم کم ب فکر ای یو ای دارم میفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی از تخمک گذاری نیس؟ امکانش نیس ک این ماه باردارشم با توجه ب اینکه روز یازده فولی ها گفت خوب نیس ولی قرص و امپول دیگه ای داد ک شاید جواب گرفتم با این امپولا