2777
2789
عنوان

ناباروری

154 بازدید | 12 پست

سلام خانوما .من ۲۲ سالمه تخمدان پلیکیستیک یا همکن تنبلی تخمدان دارم ۴ دوره قرص و امپول مصرف کردم لتروزول و کلومیفن امپول اچ ام جی و اچ سی جی این ماه پنجمه ارز روز ۳ قرص کلومیفن و ۴ تا امپول فوستیمون از روز چهارم روز ۱۱ سونو شدم ک گفت خوب نیس و امپول اچ ام جی داد ک زدم امروزم روز ۱۶ امپول اچ سی جی صبح ساعت ده زدم نزدیکیم باید چ زمانی باشه؟ دکتر گفته فرداشب ۱۱ تا ۱۲ شب یعنی امشب پروژه نداشته باشم؟ و اینکه از دیشب ک نزدیکی داشتم سمت چپ شکمم زیرش فک کنم تخمدان باشه درد خفیف داره ممکنه با این امپول تخمک گذاری داره انجام میشه و دردشم برا اینه .راهنماییم کنین کسی مثل من بوده؟

و اینکه اگه با این امپول جواب نگرفتم دکتر گفت روز ۸ پریودی برم عکس رنگی .شنیدم خیلیا با عکس رنگی جواب گرفتن .خداکنه این ماه یا بعد عکس باردارشم .دیگه کم کم ب فکر ای یو ای دارم میفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد از عوارض امپول. ترشحاتت هم زیاد میشه.

یعنی از تخمک گذاری نیس؟ امکانش نیس ک این ماه باردارشم با توجه ب اینکه روز یازده فولی ها گفت خوب نیس ولی قرص و امپول دیگه ای داد ک شاید جواب گرفتم با این امپولا

من سه ماهه دکتر میرم.این ماه ده روزه پریود نشدم آزمایش دادم منفی بود آمپول پروژسترون نوشت بازم نشدم. ...

امپول برای اینه ک پریود بشی ۱۰ تا ۱۴ روز فرصت داری بعد امپول بشی

یعنی از تخمک گذاری نیس؟ امکانش نیس ک این ماه باردارشم با توجه ب اینکه روز یازده فولی ها گفت خوب نیس ...

نمیدانم بقیه ش.

چند سال پیش من امپول زدم اینجوری شدم درد زیر شکمی داشتم با ترشحات زیاد که مرتب لباسم عوض میکردم.

انشاالله که حامله میشی

نمیدانم بقیه ش. چند سال پیش من امپول زدم اینجوری شدم درد زیر شکمی داشتم با ترشحات زیاد که مرتب لباس ...

خانوم هادکتربمن گفته یایسگی زودرس دارمfsh   وlhم بالاس.

توی تهران دکترنازایی خوب کیه لطفا اگه کسی تجربه مثل من داره بیان کنه