2777
2789
عنوان

نماز و بارداری

1322 بازدید | 19 پست

سلام خواهرا 

از کی نیشه نمازو نشسته خوند 

میترسم نمازم قبول نشه نشسته 

اما بعضی وقتا دلم درد میکنه سخته رکوع و سجده کلا سجده میرم به دلم فشار میاد یکم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

شکمم رو به جلو پهلو نیست واسه همین جلو 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید چطوری نشسته بخونم؟یه توضیح کوتاه

شکمم رو به جلو پهلو نیست واسه همین جلو 

منم مشکل دارم برای ایستاده نماز خوندن. هم وقتی سر پا وایمیستم سرگیجه میگیرم هم وقتی سجده میرم تهوع شدید بهم دست میده. من مدتیه نمازام رو نشسته می خونم. امیدوارم خدا ازم قبول کنه

من چيكار كنم نماز خون بشم😔خيلي سهل انگاري دارم خوشبحالتون

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
منم دلم میخواد نمازمو بخونم قرانمو بخونم اما چند ماهه ولش کردم اوایل بارداری خوب بودم توروخدا برام ...

عزیزم یا علی بگو همین الان وضو بگیر هم دله خودت آروم میشه هم نی نیت😍😘😘

میشه بگید چطوری نشسته بخونم؟یه توضیح کوتاه

روی صندلی بشین و جلوت رو میز مهر بزار 

سجده رومیز بزار دستهاتو برای رکوع هم خم شو فقط 

ولی تکبیره الاحرام اولش باید بایستی و نیت کنی

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
من چيكار كنم نماز خون بشم😔خيلي سهل انگاري دارم خوشبحالتون

یه گوشه اتاقت سجاده رو همیشه باز بزار 

و اینکه اول وقت که صدای اذان رو شنیدی بخون و خیالتو راحت کن 

آسونه خدا کمک میکنه

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
روی صندلی بشین و جلوت رو میز مهر بزار  سجده رومیز بزار دستهاتو برای رکوع هم خم شو فقط  و ...

مرسی گلم