2777
2789
عنوان

پیشنهاد کرم پودر خوب !

294 بازدید | 29 پست

میشه لطفا یه کرم پودر خوب که رنگ طبیعی داشته باشه با پوشش دهی عالی و فاقد چربی که خیلی سنگین هم نباشه بهم معرفی کنید برا مجلس میخوام 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

استی لادر ماکزیمم کاور

فنتی بیوتی

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما استفاده کردین؟ از کجا خریدین و چ قیمت

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

ستیا جان گشتم دوسه خیلی فیکش زیاده . علامت اصل بودنش چیه و چه قیمت گرفتی

قیمتش چنده عزیزم؟من رژ لب این مارک و استفاده میکنم خیلی خوبه.

من دو ماه پیش گرفتم ۹۰ الان نمیدونم چقد ولی عالیه سعی کن از جاهای معتبر بگیری چون فیکشم هست

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من دو ماه پیش گرفتم ۹۰ الان نمیدونم چقد ولی عالیه سعی کن از جاهای معتبر بگیری چون فیکشم هست

ممنونم از راهنماییت عزیزم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

لوسیا جان منظورت میکاپ فور اور هستش؟