2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

182 بازدید | 16 پست

یه توده ای تو گردنم در اومده جدیدا که نزدیک غده تیروئیدمه،اگه غذا یا آب میخورم بالا وپایین میاد جواب آزمایشم فرداس دارم میمیرم از نگرانی،هرکی اطلاعاتی داره بهم بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال عفونته که خوب میشه بادارو عزیزم

تو جاهایی مثل زیر بغل و کشاله ران هم بوجودمیاد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ایشالا هیچی نیست..منم حالم خییییلی خرابه.

خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏
حرکت میکرد؟

آره با دستم میتونستم کمی حرکتش بدم درد هم نداشت.

دکترم گفت اگه عمل نکنی دراثرفشارش رگهات سیاه شده ممکنه بپوسه اون قسمت بدنت.

اگر هم عمل کنی ممکنه عصب صورتت موقتا فلج بشه

من عمل کردم چون از نمای روبروی صورتم مشخص بود

به مدت یکماه لب پایینم از سمت راست فلج بود ونمیتونستم حرف بزنم یا بخندم ولی عمل خیلی راحتی بود اصلا اذیت نشدم الانم خوب خوبم.کلا جنبه زیبایی ش مهم بود که عمل کردم

آخ ازِتا....😒