2777
2789
عنوان

مامانای تبریزی بیاین تلو خدا

57 بازدید | 7 پست

سلام دوستای عزیزم من تو هفته ۱۸ بارداریم و میرم پیش دکتر پروین حقپرست  خوب نیست آنو مالی اسکن رو تو هفته ۱۶ برام نوشته در حالی که  این آزمایش تو هفته ۱۸ هستش خونگیری غربالگری دوم رو تو دفترچه غربالگری سوم رو نوشته بود 

الان میخوام پزشکمو عوض کنم 

دکتر خوب که آمار طبیعیش بیشتر از سزارین باشه 

بهم معرفی کنید خواهش میکنم بزارن باهمسرم برم داخل یا حداقل تنها برم داخل 😍خوار جونیام کمک کنید بهم

یه سوال دیگه من کوچولوم هنوز تکوناشو حس نمیکنم طبیعیه?🙁

دکتر سودابه سعید کار متخصص زنان و نازایی هستش کارش فوق العاده اس اگه باهاش حرف بزنی ویزیت هاتو با حضور همسرت انجام میده خیابون باغشمال جنب مسجد جبار نایب 

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

, منده حس المرم چی😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره یا پسمله مال من دخمله

هنوز جنسیت نرفتم هفته چند رفتی شما؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ماله منو تو هفته ۱۲ گفت شاید دختر باشع اما تو ۱۶ هفته گفت صد درصد دختره

اهان انشالله بسلامتی بیاد بغلت عزیزم 😍😍😍