2777
2789

خواهشا اگه رفتين تجربتون رو بگين؟ جوابتون چي شد ؟ چند روز بعد اومد ؟ خيلي استرس دارم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
دنا
0
0%
نيلو
2
100%
عماد
0
0%
جاهاي ديگه
0
0%
🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

من اهواز ازمایشگاه نرگس انجام دادم

هم خودشون دستگاه دارن 

وهم اینکه هرکی بخواد براش ایتالیا میفرستن

خودشن انجام بدن ۲۰۰گرونتره و ۳روزه اماده میشه

البته توی برگه میزنن یک هفته ولی برای من سر سه روز تماس گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهواز ازمایشگاه نرگس انجام دادم هم خودشون دستگاه دارن  وهم اینکه هرکی بخواد براش ایتالیا م ...

آزمايش غربالگري دوم رو هم بايد انجام بديم بعدش يا همين ديگه كافيه ؟

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

من نيلو رفتم تنها فاکتور برای انجام این از سن من بود 1442میلیون شد ولی درنهایت امضا میکنی که آزمایشگاه تعهدی در قبال این آزمایش نداره علنا کشک، فقط دوسه تا فاکتور خطر چک میکنه 5_10روز اس میدن بهت که آماده شده با من گفتن پنج روزه ولی شمارمو اشتباه وارد کرده بودن خودم پیگیر شدم شکر خدا هیچ ریسک خطری نداشتم 

من نيلو رفتم تنها فاکتور برای انجام این از سن من بود 1442میلیون شد ولی درنهایت امضا میکنی که آزمایشگ ...

منم ميخوام برم نيلو به نظرت خوبه ؟ يا برم دنا ؟ ا

منم ميخوام برم نيلو به نظرت خوبه ؟ يا برم دنا ؟ ا

دنا شناختی ندارم من دکترم فقط جاهایی که شناخته شدن قبول داره بقیه رو به جوابشون نگاه نمیکنه، نيلو خودش انجام میده وجدایی نمیفرسته