2777
2789

سلام 

من تو صحبتهای عزیزایی که باردار شدن یه نتیجه گرفتم اونم اینکه اکثر این عزیزان کسایی بودن که تو اون ماه به بارداری فکر نکردن و اصلا هم فکرشو نمی کردن باردار باشن حالا من از کسایی که موافق این قضیه هستن می خوام بیان با هم یه گروهی تشکیل بدیم که از شرایطی که میگم تبعیت کنن تا امتحان کنیم ببینیم آیا نتیجه میده ؟

قوانین گروه :

۱- از همین امروز به خودمون بگیم من قصد بارداری ندارم

۲- موقع اقدام فقط و فقط به لذت بردن خودمون توجه کنیم و فکر کردن به بارداری ممنوع چون خودش یه عالمه استرس میاره 

۳- استفاده از این تخمک گذاری ممنوع چون فقط باعث استرس میشه 

۴- استفاده از بی بی چک تا یه هفته بعد از تأخیر ممنوع 

۵- این از همه موارد بالا سختتره ورود به نی نی سایت تا بارداری ممنوع چون خودش دنیای استرسه اینکه می بینی همه تنبلی و مشکلات دیگه دارن نکنه منم داشته باشم و یه عالمه انرژی منفی دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بند ۳ کیت تخمک گذاری 

اگ تنکنیک تبسم رو بلد باشی کاملن ضد این حرفاته ...اتفاقا موفقیت امیزم بوده...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من ماه سوم اقدام باردار شدم.توی دوماه اول خیلی استر گرفتم و حدود ده تا بی بی چک زدم و منفی شد همش منتظر بودم حامله باسم ولی ماه سوم یک درصد به فکر نبودم و شکر خدا هم باردار شدم توی همون ماه

خوب ما که تنبلی داریم چی.ما که میدونیم داریم.

عروس خاله من به شدت داشت دقیقا ماهی که می دونست باردار نمیشه و اصلا امیدی نداشت خیلی معجزه آسا باردار شد ما مشکلمون بیشتر استرس و انتظار کشیدنه که خودش عامل دیر باردار شدنه

من ماه سوم اقدام باردار شدم.توی دوماه اول خیلی استر گرفتم و حدود ده تا بی بی چک زدم و منفی شد همش من ...

منم دقیقا با حرف شما موافقم مشکل خود من و خیلی های دیگه همینه

به نظر من که این یه مشکل فرهنگیه.

دخترامون یه مدت بعد از ازدواج دیگه تو زندگی هیچ هدفی به جز مادر شدن ندارن.

البته این یه نیاز طبیعیه. ولی خب اینکه همه زندگیتو تعطیل کنی و یا پوچ بدونی خیلی بده. 

برای همین تمام فکر  و ذکرشون می شه مثبت شدن بیبی چک. چون کار و مشغله دیگه ای ندارن. یا فکر می کنن اگه همین الان حامله نشن زنانگی شون ناقصه و دور انداخته می شن.

عروس خاله من به شدت داشت دقیقا ماهی که می دونست باردار نمیشه و اصلا امیدی نداشت خیلی معجزه آسا باردا ...

اره من ماه قبل انقققد استرس داشتم یه هفته بعد اقدام تا روزی که باید پریئد میشدم هر روز بی بی چک میزدم یه کم محو بود شاد میشدم روز بعد منفی مردم اون روزا.انقد استرس و اضطرابم شدید بود زده بود به معده و پشتم.... دیگه گفتم من غلط بکنم دیگه بی بی چک بخرممممم.این ماه اصلا منتظر باردرا شدن نیستم باورتون میشه.همش 3 بار اقدام کردم.گفتم این ماه بیخیالی اقدام کنم.برامم مهم نیس.دارم فکرمو درگیر چیزای دیگه میکنم مثل خرید مثل بازار پیاده روی تفریح.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
اگ تنکنیک تبسم رو بلد باشی کاملن ضد این حرفاته ...اتفاقا موفقیت امیزم بوده...

درسته اما خودش باعث استرسه که وقتی دو خط میفته میفتیم به استرس که وای نکنه وقتم از دست بره و باردار نشم خیلی ها میگن من اون ماه بلفرض دو بار اقدام داشتم و اصلا به فکر بارداری نبودم ولی شده چون استرس نکنه باردار نشم و ندارن

درسته اما خودش باعث استرسه که وقتی دو خط میفته میفتیم به استرس که وای نکنه وقتم از دست بره و باردار ...

نمیدونم هرکی یجوره ولی حرف هاش شما ب ادم حس ناامیدی میده....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من میگم بیایم یه تعدادی بشیم مثلا ده نفر این شرایطها پیشنهادهای منه می تونین موافق یا مخالف باشین با بنداش اما اگر با کلیت قضیه موافقین بیاین از امروز شروع کنیم بعد بارداری بیایم همین جا اعلام کنیم ببینیم چه قدر جواب میده منطق من بهم میگه که اینجوری شانس بیشتری دارم