2777
2789
عنوان

رنگ مو باحنا

166 بازدید | 7 پست

سلام من دوماه پیش موهامو دکلره زدم موهام رنگش روشنه میخوام قهوه ای تیره کنم ولی باحناو رنگای طبیعی میشه کمکم کنین باحناچی قاطی کنم که قرمز نشه و قهوه ای تیره دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیروز یه خانم تاپیک زد که حنا و آت و آشغال زدیم و قرمز نارنجی شده موهام حالا که دکلره کردی دیگ ...

اخه خیلی موهام داغون شده دیگه نمیخوام رنگ شیمیایی بزنم میخوام اگه بشع باحنا تیره کنم که دیگه رنگ نکنم .هم خیلی موخوره گرفته هم موهام اسیب دیده

اخه خیلی موهام داغون شده دیگه نمیخوام رنگ شیمیایی بزنم میخوام اگه بشع باحنا تیره کنم که دیگه رنگ نکن ...

حنا که قرمز میکنه گمونم..قهوه رنگ بگیر...اگه نمیخوای خیلی تیره بشه کمی روناس هم بهش اضافه کن

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
حنا که قرمز میکنه گمونم..قهوه رنگ بگیر...اگه نمیخوای خیلی تیره بشه کمی روناس هم بهش اضافه کن

ینی باحنا و قهوه موهام تیره میشه چقد حنابریزم چقد قهوه دیگه چیزی قاطی نکنم ؟تیره بشه اشکال نداره فقط نارنجی و قرمز نشه 

ببین منم هیچی بلد نیستم..چند وقت پیش ۶قاشق قهوه با ۳قاشق روناس و یک قاشق حنا مخلوط کردم و۸ساعت گذاشتم رو سرم...موهام رنگ تیره گرفتن ..بجز موهای سفیدم که نارنجی شدن...۳بار دیگه هم تکرار کردم..هربار تیره تر شدن...ولی موهای سفیدم قهوهای روشن مایل به نارنجی شد..

حنا موها رو خشک میکنه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

حنا بدتر نارنجی میکنه موهات را

موخوره ها رو باید کوتاه کنی و ماسک مو و سرم مو بزنی تا تقویت بشن

سشوار هم نکش بذار خودشون بعد حمام خشک بشن.به موهات رسیدگی کن و این حنا و قهوه رو هم نذار به موهات