2777
2789
عنوان

از ساده بودن خودم حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 29 پست
کارمند هستم  همه همکارام هیچی حالیشون نیست اینقدر برای خودشون کلاس کاری میذارن.  ولی من ...

شاید چاپلوس ان 

تو خودت باش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

و نکته دیگه این که ارتباطات اجتماعیم خیلی ضعیف. 

حتی یک دوست صمیمی ندارم . 

در حدی که چند سال پیش که رفته بودم مصاحبه کاری ازم خواستند آدرس و شماره دوست صمیمی بهشون بدم واقعا کسی رو پیدا نکردم . 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمند هستم  همه همکارام هیچی حالیشون نیست اینقدر برای خودشون کلاس کاری میذارن.  ولی من ...

خب شما هم گلاس بزار واس خودت

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خب شما هم گلاس بزار واس خودت

واقعا نمیتونم . اصلا تظاهر کردن رو یاد ندارم . اینهایی که بلدن خوب تظاهر کنند از بچگی اینکارو کردن. 

پس اعتماد بنفست خوب از این ک مثل اونا سر زبون نداری کمی اذیت شدی

هم سادم . هم سرزبون ندارم. هم اعتماد به نفس ندارم و هم کلاس کاری ندارم. 

تازه ارتباطات اجتماعیم هم خیلی ضعیف. 

من به یه جراحی روحی نیاز دارم . 

الان تو دفتر ما همه همکارها همو مهندس صدا میزنن. جز من  و همه همکارها به اتفاق پشت سر من حر ...

ای وای چرا 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

هرکسی که نامه تهیه میکنه برا خودش رو نوشت میزنه تا بتونه بعدا نامه رو پیگیری کنه. 

همه برا خودشون مهندس مینوسیند الا من . روم نمیشه. 

خاک بر سرم . خاک برسرم. کی میخوام آدم شم. 

هرکسی که نامه تهیه میکنه برا خودش رو نوشت میزنه تا بتونه بعدا نامه رو پیگیری کنه.  همه برا خود ...

با این پستت دلم می خواد یک دونه بزنم تو کله ات 

اخه چرا روت نمیشه ؟ 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
خواهرام و زنداداشام هم میدونن سادم .  زنداداشام میدونن سادم.  اه اه چقد بد . حالم بد ...

قشنگیه آدما به بی شیله پیله بودنشونو سادگیشونه خوشبحالت انقد خوبید واقعا خوشبحاله همسرتون بجاش زندگیه سالمی داری 

قشنگیه آدما به بی شیله پیله بودنشونو سادگیشونه خوشبحالت انقد خوبید واقعا خوشبحاله همسرتون بجاش زندگی ...

اتفا قا شوهرم با وجود اینکه میدونه من خیلی روراست هستم و همه تلاشم و برای زندگیم کردم و همه چیز رو صرفش کردم و خودش هم اعتراف مینکه ولی هیچوقت در پی جبران نیست. هیچوقن منو به خانوادش ترجیح نداده. 

با این پستت دلم می خواد یک دونه بزنم تو کله ات  اخه چرا روت نمیشه ؟

چون اونا به محض اینکه همکار دفتر ما شدن برچسب مهندس به خودشون زدن  ولی من نه. 

اصلا واژ مهندس برام مهمم نیست. 

ولی اون احترامی که پشت این واژه به همکارام گذاشته میشه برام خیلی مهمه.